Δεν βγάζουμε δημοσιεύματα από τη φαντασία μας, κύριε Παπαζαχαρία...

Δεν βγάζουμε δημοσιεύματα από τη φαντασία μας, κύριε Παπαζαχαρία...

Οκτώβριος 17, 2018 - 14:13
13 σχόλια

Είναι πολύ βολικό, αλήθεια, κάθε παράταξη, επικεφαλής παράταξης, ΓΓ Νομαρχιακής Επιτροπής ή οποιοσδήποτε άλλος να «ξεμπερδεύει» με ένα δελτίο Τύπου, ή με μια «αναίμακτη» και χωρίς ουσιαστικές ερωτήσεις συνέντευξη, δήθεν ενημερώνοντας τους πολίτες για το τι συμβαίνει στο κόμμα τους και στον Δήμο, μέσα στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

Στην απέναντι όχθη, όμως, υπάρχει το ρεπορτάζ, υπάρχουν οι δημοσιογραφικές πηγές που κάθε δημοσιογράφος έχει, υπάρχει η αλήθεια που λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες και που το δικό μας μέσο ενημέρωσης προβάλλει, πιστό στον σκοπό του, που είναι η ενημέρωση του κόσμου.

Ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας έστειλε την ακόλουθη «διάψευση», όπως την χαρακτηρίζει, στο άρθρο της δημοσιογράφου του Arcadia Portal κυρίας Έφης Καστραντά, (δείτε ΕΔΩ) στην οποία την κατηγορεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι «φαντάστηκε» τα όσα έγραψε:

Κυριοι.
Στο ηλεκτρονικό σας ενημερωτικό κανάλι arkadia portal, διάβασα ένα δημοσίευμα με ημερομηνία 16-10-2018 και υπογεγραμμένο από τη κα Έφη Καστραντά που αναφέρεται μεταξύ των άλλων και στην ιδιότητα μου ως γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.
Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι:
Εκλογές Αρκαδία: τα ονόματα που έριξε στο τραπέζι ο ΣΥΡΙΖΑ και έχει ως υπότιτλο:
Ο Γραμματέας της Ν.Ε πρότεινε ευθέως τη στήριξη το κόμμα να τη δώσει στον Δημήτρη Παυλή.
Θέλω να σας δηλώσω επίσημα ότι κάτι τέτοιο ποτέ και πουθενά δεν ειπώθηκε και θα σας παρακαλέσω να δημοσιεύσετε τη διάψευση μου αυτή στο κανάλι σας.
Το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Τρίπολης και σε όλους τους άλλους δήμους της Αρκαδίας, θέλω να σας ενημερώσω ότι όλες οι οργανώσεις της Αρκαδίας αυτό το καιρό ακολουθούν βαθειά δημοκρατικές διαδικασίες και σύντομα θα δώσουμε στη δημοσιότητα τις αποφάσεις τους.
Κανείς Γραμματέας και κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας δε μπορεί να προκαταλάβει την όποια απόφαση της όποιας οργάνωσης του κόμματος.
Ως εκ τούτου λοιπόν τα όσα ισχυρίζεται η δημοσιογράφος σας και Έφη Καστραντά ανοίκουν στη σφαίρα της φαντασίας της.
Ο Συντονιστής της
Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΑρκαδίαςΤάσος Παπαζαχαρίας.

Σε αυτή τη «διάψευση», απαντάμε ότι τα ρεπορτάζ της ενημερωτικής μας ιστοσελίδας είναι πάντοτε εμπεριστατωμένα, ότι δεν συνηθίζουμε να «φαντασιωνόμαστε» καταστάσεις και να βάζουμε λόγια στο στόμα του οποιουδήποτε και ότι οι πηγές μας είναι αξιόπιστες, έγκυρες και παρούσες στα όσα ειπώνονται και γίνονται.

Επίσης, αν θέλαμε να γράψουμε κάτι από τη σφαίρα της φαντασίας μας, θα γράφαμε μυθιστόρημα.

Αν ο κ. Παπαζαχαρίας επιθυμεί να κάνει τη δική του πολιτική, μπορεί να την κάνει μη θίγοντας ούτε τη δημοσιογραφική έρευνα ούτε δημοσιογράφους που έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους.

Αν θέλει, επίσης, μπορεί να διαψεύσει τα ίδια του τα λόγια που είπε στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ: «Η μόνη επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Δημήτρης Παυλής».


13 Σχόλια

Ας γελάσουμε με το ανεκδοτο της ημέρας. "Δημοσιογραφική έρευνα" και "αξιοπιστία των δημοσιογράφων". Κατευθυνόμενη δημοσιογραφία είναι το αληθές. Αν και δεν πιστευω ότι θα τολμήσετε να δημοσιεύσετε το σχόλιό μου, το στέλνω για να καταλάβετε ότι δεν είμαστε όλοι σανοφάγοι.

Βαθειά δημοκρατικές διαδικασίες!! Τα εγγόνια του Στάλιν... Αλλού το σανό.

Η μόνη επιλογή φάπας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Δημήτρης Παυλής, ο δήμαρχος του "μηδενικού υπολείμματος" και του επίσης μηδενικού έργου...

Στο συριζαίκο προφίλ ταιριάζει και ο μαχαλόμαγκας από τα ρουμάνικα

O ΣΥΡΙΖΑ είναι στην εξουσία, ο κ. Παπαζαχαρίας είναι ο γενικός του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. Οπότε καλό είναι όταν εκπροσωπείς μια κυβέρνηση που έχει κάνει όσα έχει κάνει, που ξεγέλασε τους πολίτες, που αμαύρωσε την λέξη ΑΡΙΣΤΕΡΑ, πριν λοιπόν μιλήσεις να έχεις φίλε Τάσο στο μυαλό σου τι συμβαίνει γύρω σου. Το να προσπαθείς να βγάλεις χαζούς τους αναγνώστες και τους πολίτες , να βγάλεις αναξιόπιστους τους δημοσιογράφους, ε δεν είναι και ότι καλύτερο! Αν έχετε προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας με τις επιλογές σας , δεν σας φταίνε οι δημοσιογράφοι. Άλλωστε Τάσο όπως καλά ξέρεις.. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ!

Τάσο χειρότερα τα έκανες τα πράγματα. Αφού το είπες γιατί ξεκινάς ανούσια κόντρα με ΜΜΕ τώρα;

o Παπαζαχαρίας ήθελε να πουλήσει υποστήριξη-εκδούλευση στον Παυλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σηκώνει τέτοια και τον κράξαν αγρίως. Βγηκε λοιπόν χωρίς ντροπή να κανει κωλοτούμπα αλλά Άδωνης. (ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ)

o Παπαζαχαρίας κάνει μεγάλη ζημιά στο κόμμα με τις ανοησίες του , απτην αρχή τούτης της κυβέρνησης. Η Κουμουνδούρου κοιμάται ? Γιατί δεν τον ξηλώνουν επιτέλους.............?

Ρε τασο πεστους που ησουν πριν την συναντηση με το μαυριδερο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ (ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΤΣΙ) Εδω θα δωσεις χρισμα στο ΣΤΑΙΚΟ στο ΠΑΥΛΗ δεν θα εδινες μετα την περιοδεια σου στα ουζερι της πολης;Η κολοτουμπα προτερημα του καθε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.Πεστω στη δημοσιογραφο την κοπελα!

@21:32 Πέστω, πέστεις, πέστει, πέστουμε, πέστετε, πέστουν. Τη μπανάνα σου και στο δέντρο σου ουρογκοτάνγκε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.