Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας: Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες

Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας: Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες

Οκτώβριος 16, 2018 - 09:53
1 σχόλια

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας, στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, επί της οδού Βερανζέρου. Από την επίθεση έχουν τραυματιστεί τέσσερις αστυνομικοί -τρεις εκ των οποίων διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος συνάδελφός τους είχε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί που τραυματίσθηκαν, βρίσκονταν κοντά στο υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στη συμβολή της Βερανζέρου με την Γ' Σεπτεμβρίου, όταν έγινε η επίθεση. Οι δύο εκ των τραυματιών αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Στην επίθεση μετείχαν περίπου πενήντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών. Mετά την καταδρομική επίθεση αποχώρησαν και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αστυνομικοί είναι, δεν έγινε και τίποτα. Αν όμως οι τραυματίες ήταν αναρχικοί ή άλλοι ακραίοι συμμορίτες, τότε τι είδους διαμαρτυρίες θα είχαμε σήμερα; Και γιατί γίνεται αυτό κάθε φορά; Γιατί βρίσκουν απήχηση στο περισσότερο κοινό, οι διαμαρτυρίες κατά της έννομης τάξης; Γι αυτό λοιπόν η ανασφάλεια στη Χώρα μας οδεύει προς το χειρότερο, γιατί οι περισσότεροι από μας, με την συμπεριφορά μας, δεν στηρίζουμε την νομιμότητα και τους εκπροσώπους αυτής, αλλά την παρανομία, προασπιζόμενοι την χαλαρότητα στη συμπεριφορά μας και την αναρχία που έχουμε στο ένστικτό μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.