ΚΙΝΑΛ: Πρόταση στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να κατεβεί υποψήφιος περιφερειάρχης

ΚΙΝΑΛ: Πρόταση στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να κατεβεί υποψήφιος περιφερειάρχης

Οκτώβριος 15, 2018 - 16:17
27 σχόλια

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr, το Κίνημα Αλλαγής έκανε επίσημη πρόταση στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Μπουντρούκα να κατεβεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης με το κόμμα και να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως επανειλημμένα είχαν δηλώσει τα στελέχη του κόμματος, επιθυμούν να κατεβάσουν στον στίβο των περιφερειακών εκλογών δικό τους υποψήφιο. Η απάντηση του κ. Μπουντρούκα αναμένεται εντός της ημέρας.

Σημειωτέον ότι το Κίνημα Αλλαγής είχε προσεγγίσει τον Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος, όμως, δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


27 Σχόλια

Η καλύτερη επιλογή κύριοι. Πολύ καλός ο Μπουντρούγκας. Το μόνο που δνε ξέρουμε ειναι η αναγνωρισιμότητα του εκτος Αρκαδίας

Ο Ρέππας είναι αυτός που είχε λύσει το ασφαλιστικό ως υπουργός Εργασίας και θεωρούσε ασήμαντο για διερεύνηση το θέμα των μαιμού αναπηρικών συντάξεων;

Με υποψήφιους στυλ Μπουντρούκα περιμένει η Φώφη να ανεβάσει τα ποσοστά της. Σας βλεπω στο 3% συντρόφια.

Το Μπουντρουκα τον στηρίζουν σαν κομματικό υποψήφιο μάλλον ο Μητσοτάκης έπρεπε να το κάνει. ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Είδαμε και τους άλλους. Θέλουμε επιχειρηματία σωστό για να βάλει κάποια τάξη είτε στην Περιφέρεια η στον Δήμο. Δεν πάει άλλο με του γιατρούς, μπουχτίσαμε. Πρέπει να διαχειρίζεσαι σωστά τα κονδύλια και τα χρήματα του πολίτη και όχι να τα σκορπάς χωρίς έλεγχο. Ο Μπουντρούκας έχει τις γνώσεις για να μπει μια τάξη και μια οργάνωση.

Είμαστε μαζί σου ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ παμε δυνατά. Τους φάγαμε 9 χρόνια να παλεύουν και να έχουν την Αρκαδία στα ΤΑΡΤΑΡΑ.

Δυνατά να στηρίξουμε Μπουντρούκα γιατί η Περιφέρεια αλλιώς θα πάει Καλαμάτα. Πέτρο και Ντίνα μας κουράσατε για το τίποτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.