Τρίπολη: Βοήθεια σε άπορες και ορφανές κοπέλες μέσω διαθήκης

Τρίπολη: Βοήθεια σε άπορες και ορφανές κοπέλες μέσω διαθήκης

Οκτώβριος 15, 2018 - 13:34
1 σχόλια

O Νικόλαος Ζούζουλας, κάτοικος εν ζωή Τρίπολης, με την από 15-6-1963 ιδιόγραφη διαθήκη του, που δημοσιεύθηκε με το υπ'αριθμ. 4511966 πρακτικό του Πρωτοδικείου Τρίπολης, όρισε όπως τα χρήματα που θα εισπραχθούν από την πώληση δύο ακινήτων της ιδιοκτησίας του, διατεθούν προκειμένου να παντρευτούν τρία ορφανά και άπορα κορίτσια.

Η διαδικασία εκποίησης των ακινήτων έχει ολοκληρωθεί, τα δε χρήματα ευρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς στα υποκαταστήματα της Εθνιkής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς της Τρίπολης.

Με την παρούσα πρόσκληση καλούνται όσες κοπέλες πρόκειται να παντρευτούν, είναι δε άπορες και ορφανές να καταθέσουν σχετική αίτηση στην γραμματεία του Δικαστικού γραφείου Τρίπολης (Κύπρου 40-42,2ος όροφος, αρμόδια κ. Γιώτα Καραμάνη) μέχρι και την 30 Νοεμβρίου 2018, επισυνάπτοντας και τα εξής δικαιολογητικά:

1) Πιστοποιητικό γεννήσεως
2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3) Ληξιαρχική πράξη θανάτου του ενός ή και των δύο γονέων
4) Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος των πέντε τελευταίων ετών

Το χρηματικό ποσό που αναλογεί σε κάθε κοπέλα θα καταβληθεί μετά την προσκόμιση της ληξιαρχικής πράξης του γάμου της.

Πάτρα 8-10-2018

Οι εκτελεστές της διαθήκης του Νικ. Ζούζουλα

Δημήτριος Κανελλής

Ελένη Κωστάντη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.