Βόσνος για διαγραφή: Ο Παυλής έδρασε εν κρυπτώ και σε πανικό

Βόσνος για διαγραφή: Ο Παυλής έδρασε εν κρυπτώ και σε πανικό

Οκτώβριος 12, 2018 - 12:50
13 σχόλια

«Θα είμαι ενεργός στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και θα συνεχίσω να υπηρετώ την πόλη και τον τόπο όπου ζω», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ArcadiaPortal.gr ο πρώην αντιδήμαρχος Τρίπολης Δ. Βόσνος.

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης που διεγράφη από την παράταξη του κ. Παυλή την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου άνοιξε τα χαρτιά του μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση της πλειοψηφούσας παράταξης.

Όπως σημείωσε ο κ. Βόσνος, η απόφαση αυτή τον αιφνιδίασε καθώς ο ίδιος τόσο με επιστολή του, όσο και προφορικά είχε ζητήσει από την παράταξη να γίνει μια συζήτηση με τα μέλη της δημοτικής αρχής.

«Ο δήμαρχος Τρίπολης εν κρυπτώ και βρισκόμενος σε πανικό με απομάκρυνε από την παράταξη», είπε ο κ. Βόσνος αφήνοντας αιχμές για τον κ. Παυλή και για την απόφασή του να προβεί σε αυτή την διεγράφη.

Λυπάμαι για αυτή τη διαδικασία και το επίπεδο που επικρατεί, καθώς την απόλυτη ευθύνη για την έλλειψη συλλογικότητας και δημοκρατικού διαλόγου την έχει ο κ. Παυλής και δυστυχώς αυτό έχει συνέπειες στην πόλη της Τρίπολης.

«Θα παραμείνω στον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης», τόνισε κλείνοντας την τηλεφωνική του συνέντευξη ο κ. Βόσνος, δεσμευόμενος ότι τις επόμενες μέρες θα μας παραχωρήσει και μια εκ νέου συνέντευξή του για το θέμα και για τις μετέπειτα κινήσεις του.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΜΗ-ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΒΟΣΝΟ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΟΔΕΥΕΙΣ.... ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

Όλη η πόλη ζει κι αναπνέει με το πότε θα δώσει συνέντευξη ο Βόσνος για να πει τί έφταιξε και πήρε τον π@@λο από τον Παυλή. Κάποιος ασχολείται με τα γυφτομαλώματα των πανηγυρτζήδων...

Τι περιμένετε να πει ο βοσνος? Οτι άφησε το 2010 στην τεγεα τους μίσους προμηθευτές απλήρωτους?

Ο Βόσνος και ο Σωτηροπουλος πιστεύουν πως θα εκλεγούν και θα ειναι οι ρυθμιστές της εξουσίας στην επόμενη διοίκηση του Δήμου.

Αγαπητέ Δημήτρη, για χρόνια τώρα στο facebook ανεβάζεις φωτογραφίες από συνεστιάσεις, ταξίδια, ημερίδες και γενικά όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Αν ήσουν σωστός θα έβγαινες και θα έλεγες 10 πράγματα που έκανες τόσο καιρό και τι θα χάσει η παράταξη Παυλή τώρα που σε έχασε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.