Απολογισμός δράσεων από τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου

Απολογισμός δράσεων από τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου

Οκτώβριος 12, 2018 - 18:42
1 σχόλια

Σήμερα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου υπό τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη με σκοπό τον απολογισμό των προγραμματισμένων δράσεων που προέκυψαν από τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου που έλαβε χωρά στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Υποδομών, Δικτύων και Περιβάλλοντος, Ντίνα Νικολάκου. Επίσης συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών ο Μαρίνος Ρουσιάς.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ομάδας παρακολούθησης των δράσεων των Περιφερειακών Συνεδρίων προκύπτει ότι το 23% των αυτοτελών δράσεων έχουν υλοποιηθεί σε ποσοστό 100% ενώ το 50% των αυτοτελών δράσεων έχουν υλοποιηθεί σε ποσοστό άνω του 40%. Ωστόσο συμφωνήθηκε η περαιτέρω επιτάχυνση όλων των δράσεων προκειμένου το επόμενο διάστημα αυτές να έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση εργασίας ήταν η πρώτη από τις προγραμματισμένες συναντήσεις της Κυβέρνησης με τις Περιφέρειες σε μια προσπάθεια να υλοποιηθούν όλες  οι αναπτυξιακές δράσεις που προγραμματίστηκαν στα Περιφερειακά Συνέδρια.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν μας λετε ποιες ειναι αυτες οι δρασεις για να ενημερωθουμε που δεν βλεπουμε να γινεται απολυτως τιποτα παρα μονο καθε τοσο κονδυλια να παιρνουν το δρομο για τη γνωστη α.ε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.