Γόντικας: Παρανομούν οι κήρυκες της νομιμότητας

Γόντικας: Παρανομούν οι κήρυκες της νομιμότητας

Οκτώβριος 12, 2018 - 17:02
3 σχόλια

Τατούλης και Στρατηγάκος αρνούνται για τέταρτη φορά, κατά παράβαση των διατάξεων του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και του «Καλλικράτη», να φέρουν για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Συγκεκριμένα αρνούνται να απαντήσουν και να δώσουν τα παραδοτέα της Προγραμματικής Σύμβασης με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πελοπόννησος Α.Ε. για το έργο «Διαχείριση κι αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών και δυνατοτήτων στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τη τόνωση της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της τοπικής ανταγωνιστικότητας κι επιχειρηματικότητας, για την περίοδο Ιούλιος 2016-Ιούλιος 2017»   

Είναι γελασμένοι στην Περιφερειακή Αρχή αν νομίζουν ότι, για καιρό θα κρύβουν τις «πομπές» τους.

Τα ίδια έκαναν και με τη ΣΔΙΤ για την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο. Αρνούνταν να δώσουν στοιχεία. Έμαθαν όμως και οι πέτρες στην Πελοπόννησο για αυτό το οικονομικό και περιβαλλοντικό έγκλημα, για τα 150€ ο τόνος τα σκουπίδια που θα κοστίσουν στα λαϊκά στρώματα.

Θα δώσουν λογαριασμό για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, που βγαίνουν από το ταμείο της Περιφέρειας και πάνε στην Πελοπόννησο Α.Ε. (43.284.477 € μόνο για το 2016 …) για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για έξοδα διοίκησης (!!!) της Πελοπόννησος Α.Ε (2.717.714€ το 2015, 1.685.771 το 2014 …).

Θα λογοδοτήσουν στο λαό και όχι μόνο, γιατί αρνούνται να φέρουν στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας τα πρωτόκολλα παραλαβής και τα παραδοτέα των Προγραμματικών Συμβάσεων με την Πελοπόννησο Α.Ε. κατά παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 5 του αρθ. 219 του Ν. 4412 που διέπει τις δημόσιες συμβάσεις.

Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος  Γόντικας


3 Σχόλια

Ο ανισόρροπος κολλητός του πρώην "αδερφού" καναλάρχη, εκδότη και δημοσιοκράχτη και της εξίσου ανισόρροπης κομπογιανίτισσας και wannabe δημοσιογράφας. Το τρίο Στούτζες..

Ο ορισμός του ταξυνωμεχριναματώσουν δημοσίου υπαλλήλου. Για πες μας, πόσες ώρες συνδικαλίζεσαι και πόσες ώρες δουλεύεις; Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω...

"θα λογοδοτήσουν στο λαό" είπε ο σταλίνας που το κόμμα του δεν είναι παρά ένα ακόμη μαντρόσκυλο του συστήματος (κνατ)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.