Παυλής για αδέσποτα: Τα χέρια μου είναι δεμένα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω (vid)

Παυλής για αδέσποτα: Τα χέρια μου είναι δεμένα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω (vid)

Οκτώβριος 12, 2018 - 10:06
12 σχόλια

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σταματόπουλο με θέμα τα αδέσποτα ζώα στην Τρίπολη.

Ο κύριος Παυλής μίλησε για όλους και για όλα όσο αναφορά το θέμα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο Τρίπολης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλες τις απαντήσεις για το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Συνέντευξη Δημάρχου Τρίπολης για τα αδέσποτα ζώα


12 Σχόλια

Ωραίος μονόλογος δήμαρχε!!!!!!!! Έτσι να δίνεις συνεντεύξεις χωρίς δημοσιογράφους...... Αυτός είσαι!!!!!!

Φυσικά και μπορείς να κάνεις κάτι δήμαρχε... Να παραιτηθείς, αντί να γυρίζεις και να κλαίγεσαι κάθε μέρα στα ΜΜΕ...

Όταν ήσουν αντιπολίτευση είχες λύσεις για όλα. Τώρα τα έκανες όλα ρόιδο, άχρηστε

Νοίκιασες έναν χώρο γνωρίζοντας ότι έχει αυθαίρετα και τώρα σου φταίνε οι υπηρεσίες και το ΣΥΠΟΘΑ που δε συνεδριάζει για να τα νομιμοποιήσει (αν τα νομιμοποιήσει). Ποιες μελέτες λες στον κόσμο, ένα τοπογραφικό κι ένα παράβολο κατεθεσες 15 μήνες μετά την ενοικίαση κι ο φάκελος απορρίφθηκε επειδή υπάρχουν αυθαίρετα. Θα νομιμοποιηθούν; Πότε; Μέχρι τότε πληρώνουμε 1500 ευρώ το μήνα. Έτσι, για να ξέρουμε την αλήθεια.

Έλα μωρέ, αφού εσύ έχεις όλες τις λύσεις στο τσεπάκι σου! Όλο και κάτι θα βρεις να κάνεις. Γιατί οι εκλογές πλησιάζουν!

235 ευρώ + ΦΠΑ = 290 η κάθε στείρωση, τη στιγμή που άλλοι Δήμοι δεν πληρώνουν ούτε τα μισά, επειδή σέβονται τα χρήματα των δημοτών τους και κάνουν μειοδοτικούς διαγωνισμούς. Αρκετοί καλούν τους Εθελοντές Κτηνιάτρους που κάνουν σε ένα Σαββατοκύριακο 100-150 στειρώσεις ΔΩΡΕΑΝ. Σιγά μη σου πούμε και μπράβο.

Οποιος ταίζει σκυλιά πρέπει και να τα ξεσκατίζει. Το χάος οφείλεται στις ευαίσθητες κυρίες. Ας είναι, όταν καταφεύγεις στα σκυλιά, έχεις θέματα πολλά.

Οταν νοικιάζεις εγκατάσταση που δεν προσφέρεται διαπράττεις απιστία αφού πληρώνεις κάτι άχρηστο. Υπάρχει στα δικαστήρια αρμόδιος, αριστερά όπως μπαίνεις αλλά πρέπει νσ το μάθει

Θέλω να ακούσω αύριο πρωί πρωί τις προτάσεις Σμυρνιώτη Τζιούμη και λοιπών για το θέμα... να δούμε και αυτοί τι λύσεις έχουν; Τι γνωστές μάλλον... λενε λενε και δεν θα κανουν ουτε υατοι κατι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.