Το Γιώργο Δέδε στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Γιώργο Δέδε στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οκτώβριος 11, 2018 - 23:49
15 σχόλια

Ποιούς στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για Περιφερειάρχες

Φωτογραφία από την προεκλογική περίοδο του 2014

Tους υποψήφιους που θα στηρίξει σε επτά περιφέρειες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει:

  • Στην Πελοπόννησο τον Γιώργο Δέδε
  • Στην Αττική την Ρένα Δούρου
  • Στα Ιόνια τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο
  • Στην Δυτ. Μακεδονία τον Θόδωρο Καρυπίδη
  • Στην Δυτική Ελλάδα τον Απόστολο Κατσιφάρα
  • Στην Ανατ. Μακεδονία τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα
  • Στην Στερεά Ελλάδα τον Δημ. Αναγνωστάκη

Το βιογραφικό του Γιώργου Δέδε

Ο Γιώργος Δέδες γεννήθηκε στην Κόρινθο. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 1991 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας, με κύριο αντικείμενο τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών έργων, αρχικά στην Πάτρα και στη συνέχεια στην Κόρινθο, όπου κατοικεί μόνιμα μέχρι σήμερα. Στη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών ειδικεύτηκε σε θέματα Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Ανασυγκρότησης, ενώ συμμετείχε σε μεταπτυχιακά ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Πατρών, για ζητήματα Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. 

Από τον Μάρτιο του 2015 συνεπικουρεί το Κυβερνητικό έργο από την θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στις πρώτες Περιφερειακές εκλογές το 2010, εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, ενώ στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές του 2014 ηγήθηκε ψηφοδελτίου και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία».

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Πολιτικών Μηχανικών. Συμμετείχε στην επιτροπή επαγγελματικών θεμάτων και νέων μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μηχανικών και Υπομηχανικών Νομού Κορινθίας και έχει αναδειχθεί διαδοχικά τρεις φορές αιρετό μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική
δράση, συμμετέχοντας δυναμικά στα όργανα του δημοκρατικού Πανεπιστημιακού κινήματος. Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ενωσης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (ΦΕΠΑΠ), μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, αιρετός εκπρόσωπος των Φοιτητών της Πάτρας στη Σύγκλητο και στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου.

Στα πλαίσια της κοινωνικής και αυτοδιοικητικής του δράσης υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κορίνθου και ειδικός επιστημονικός συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου την περίοδο 2009-2010. Εχει εκλεγεί δύο φορές Νομαρχιακός Σύμβουλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κορινθίας.


15 Σχόλια

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ(ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΕΙ)ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ,ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ(ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΤΟΤΕ ΝΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ).ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΙ ΤΟΥ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΕΣΟΥΛΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ,ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Πιστεύω να μην ξεχάσουν να φέρουν και στη Τρίπολη μια Αμερικάνικη βάση. <<<<προστάτες των λαών Αμερικάνοι, ζήτω οι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - Εθνική ανεξαρτησία >>>>>>

Το πρόβλημα είναι ο Μπερτζελέτος ή ο Δέδες; Ο Δέδες από ΠΑΣΟΚ πήγε στο Δεξιό Τατούλη μετά στη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και μετά στο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα για την καρέκλα ο Δέδες...

τωρα μαλιστα ,ηρεμησαμε,θα βγει το πασοκ στην επιφανεια,θα σαρωσει,πασοκ ρε μουτρο

τρομερό βιογραφικό.......ρε είστε σοβαροί????? πολλά άνεργα παιδιά έχουν καλύτερα βιογραφικά........και αυτόν βάζετε υποψήφιο για περιφέρεια????? μέχρι 15% και πολύ είναι

Ρε σεις, κάθεστε και τρώγεστε ο ένας με τον άλλο για τι; Για ποιό λόγο; Έχετε δει ποτέ τα προφίλ των ανθρώπων που ηγούνται του τόπου μας; ΕΝΑΣ δεν έχει κάνει μια απολογιστική δημοσίευση να πει κάναμε ή έκανα 10 πράγματα. Όλοι έχουν φωτογραφίες που φιγουράρουν σε εκδηλώσεις, πανηγύρια και παραταξιακούς καφέδες. Που είναι το όραμα; Που είναι η καινοτομία για τους πολίτες; Που είναι οι λύσεις για τα προβλήματά της πόλης; Δεμένα χέρια για τα αδέσποτα, παράνομες χωματερές, πόλη με κέντρο δίχως λίγο πράσινο... έχουμε τόσο ευλογημένο τόπο και δεν μπορούμε να τον αναδείξουμε!

εσύ ανώνυμε των 00.25 με τα κεφαλαία γράμματα ξέρουμε τι είσαι και ποιον υποστηρίζεις, καρφώνεσαι από τον τρόπο γραφής και το περιεχόμενο.. ο, τι λες βολεύουν αυτόν που υποστηρίζεις, έτσι σού έχει μάθει αυτός, να πετάς λάσπη σε όσους δε σάς συμφέρει να σηκώσουν κεφάλι

Να δω πότε θα πάρετε χαμπάρι ότι στα τοπικά δεν έχει καμμία σημασία το χρίσμα, σημασία έχουν οι άνθρωποι , το έργο τους και τα μυαλά τους ...αυτά να κρίνετε και άμα σας κάτσει εσάς καμμια "θεσούλα' όπως λέτε , μην πάτε...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 12/10 ¨00 .25 .ΣΤΟΝ ΔΕΔΕ Η ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟ . ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ !! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Δ Ε Δ Ε ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟ 2010 ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ.... ΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ . ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΠΙΡΤΖΗ .

Αμμα παρει 10% θα ειναι μεγαλη επιτυχια. Εκτος αν του κανει την προεκλογικη καμπανια ο Καρανικας με την Σβιγκου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.