Διαγραφή Βόσνου από την παράταξη Παυλή

Διαγραφή Βόσνου από την παράταξη Παυλή

Οκτώβριος 11, 2018 - 11:01
45 σχόλια

Αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις δηλώνει ο πρώην αντιδήμαρχος

Για αντιδεοντολογική συμπεριφορά προς την παράταξη διεγράφη ο Δημήτρης Βόσνος την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε με ένα λακωνικό δελτίο Τύπου που αναφέρει:

«Με την 1/9-10-2018 ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών της παράταξης «Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά» διαγράφηκε από την παράταξη ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτριος Βόσνος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά προς την παράταξη».

Υπεθυμίζουμε ότι «τα όργανα» είχαν ξεκινήσει από τις 18 Σεπτεμβρίου, όταν ο αντιδήμαρχος λογομάχησε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Δημήτρη Κακλαμάνο σε συνεδρίαση του ΔΣ (δείτε ΕΔΩ), και μάλιστα για τον τρόπο με τον οποίον ο κ. Κακλαμάνος προεδρεύει των συνεδριάσεων. Στη συνέχεια, ο κ. Κακλαμάνος εγκάλεσε σε συνέντευξή του τον κ. Βόσνο (δείτε ΕΔΩ), λέγοντας, μάλιστα, ότι ήταν «ανήθικο» εκ μέρους του κ. Βόσνου να επιμένει να ζητάει τον λόγο, εφόσον ο δήμαρχος είχε τοποθετηθεί, φροντίζοντας για τη δική του προβολή.

Πάντως, οι τάσεις ανεξαρτητοποίησης του κ. Βόσνου κάθε άλλο παρά... απαρατήρητες είχαν περάσει το τελευταίο διάστημα, καθώς φημολογείται ότι ενδιαφέρεται να κατεβεί ως υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης.

Δείτε ΕΔΩ την απάντηση Βόσνου στο ArcadiaPortal όπου δηλώνει αιφνιδιασμένος.


45 Σχόλια

ΒΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ , ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

Ο Τρουπής τι θα κανει? θα κατεβει με τον Σμυρνιωτη ή μπας και τον παρει Ο ΒΟΣΝΟΣ και αυτον? χαλαρωστε με το βοσνο......σιγα το κενο....

με τόσους που έχει πουλήσει ο Δήμαρχος τι άλλο να έκανε; είδαμε και τους άλλους τι έκαναν και τα έργα του Δημάρχου με πρωτοπόρο την ΚΕΔΗΤ

Ρε παιδια πόσοι ήταν οι παρόντες που ψήφισαν.;γιατι μαθεύτηκε ότι ήταν 8-9 άτομα. Μιλάμε για μπάχαλο

Τι το ήθελε και ο βοσνος? Ας πήγαινε σπητι του. Έτσι και αλλοιώς δεν εχει πολλές επιλογές!!

Εδώ ο τσιαμουλος ειχε πολυ περισσότερους απο τον Βοσνο και ο Παυλής βγήκε δήμαρχος. Στον Βοσνο θα κόλλαγε ο Παυλής?

Και όσο θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα γίνονται και περισσότεροι οι "αιφνιδιασμένοι" που παραιτούνται ή διαγράφονται, για να κατέβουν με άλλα κόμματα. Να δω ο επόμενος τι (ψευτο)δικαιολογία θα βρει για να την κάνει από την παράταξη.

Το ότι έχεις λάβει πολλούς σταυρούς, δε συνεπάγεται απαραιτήτως ότι τους έχεις φέρει και ο ίδιος σε μια παράταξη. Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση συνεργασίας Παυλή-Βόσνου, θα πόνταρα στο αντίθετο.

Ο βοσνος εχει έτοιμο ψηφοδέλτιο με 10,20,30,40,50,...100 υποψηφιους, όποτε?

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ

17:28 Όσους υποψήφιους κι αν έχει ο **Βόσνος στο έτοιμο ψηφοδέλτιό του, θα ακολουθήσει κι αυτός την προδιαγεγραμμένη μοίρα Παυλή - Τσιαμούλου: τριζάτη στριφογυριστή σφαλιάρα στις εκλογές. Έχει να πέσει γέλιο μέχρι τελικής πτώσης σ' αυτές τις εκλογές. Οι σφαλιάρες θα πέφτουν σαν το χαλάζι. Χαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Ναι, μπράβο δήμαρχε, όπως λένε και κάποιοι κοκορόμυαλοι πιο πάνω. Να δω τελικά με ποιους θα κατέβεις στις εκλογές, δήμαρχε. Βέβαια, κατέβεις δεν κατέβεις, το παγωτό θα το φας, οπότε.....

@Κώστας 13:13 Τσάμπα του λες να πει αλεύρι, γιατί 4 χρόνια τώρα το στόμα το έχει ανοίξει μόνο για να χασμουρηθεί. ΝΟ μιλάει, ΝΟ λαλάει. Μόνο πόζες για φωτογραφίες στα πανηγύρια ξέρει να παίρνει

12/11 Είναι δεν είναι υποψήφιος, έχει δεν έχει το Βόσνο στην παράταξη, τον π@@λο στις εκλογές..

Anonymous 11:50 Ο πραγματικός πολιτικός δεν θα κατέβαινε υποψήφιος με τον Παυλή

20.42 συνονυμε-anonymous φιλε του Παυλη ακου κατι. Ο Τσιαμουλος 1ον αποχωρησε απο τον Παυλη,δεν τον διεγραψε(δε θα τολμαγε ποτέ να το κανει αυτο κανενας στον Τσιαμουλο) γιατι απλα ειναι το πιο δυνατο χαρτι όλου του Δήμου,αποδεδειγμένο από όλους,που έβαλαν υποψήφιοι Δημοτικοι Συμβουλοι στην ιστορια του Δήμου από ιδρυσής του και δυσκολα θα ξαναδουμε 2000 ψηφους σε ενα ανθρωπο.Αυτος εβαλε τον Παυλη στον δευτερο γυρο το 2010 και στον χαρτη.2ον Πιστεύω οτι ο Βόσνος θα ηθελε να εχει την τυχη του Τσιαμουλου δηλ. να παρει 11% πρώτη φορά με όλους απέναντι.Αρα ευχή καλη δίνεις στον Βοσνο,κουτε.

Ρε εσείς εδω μεσα προσέχετε να μην σκίσετε κανένα καλτσόν με τους δυο μπούμπηδες.

Δήμο σε εχει έτοιμο και εσένα ο Παυλής. Τράβα λίγο ακόμα το σκοινί και θα δεις.

Θα δούμε τώρα τον Σωτηρόπουλο να βάλει την ουρά του στα σκέλια και να σταματήσει να λέει διάφορα πράγματα για τον Μήτσο γιατί πίστευε μέχρι χθές πως ο Παυλής δεν εχει τα @@ να διαγράψει κανέναν γιατί είχε οριακή πλειοψηφία.

Δήμαρχε μπράβο με αυτή την κίνηση σου απο σήμερα η Τεγέα θα ειναι μαζί σου.............................

Ακουγεται οτι πολυ μεγαλα ονοματα του Μητσου ετοιμαζονται να συμπορευτουν με το τεγεατη αντιρησια.

για κατσε να δουμε γιατι ακούγονται πολες φωνουλες.η ντορα γιατι βριζει τον παυλη οπου βρεθει????

"Λαγός τη φτέρη έτρωγε, κακό του κεφαλιού του". Πίσω από το Βόσνο υπάρχει ολόκληρη η Τεγέα

Σιγά τα αυγά το 2014 ο Βόσνος στην Τεγέα των τεσσάρων χιλιάδων ψηφοφόρων έλαβε μόλις 140 ψήφους.

@ Νίκος: Και πολλές του ήταν. Μάλλον τόσους κατάφεραν να στριμώξουν με τα συνήθη "πολιτικά επιχειρήματα".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.