Παντελίδης: Είναι γελοιότητα να μην μπορείς να μιλήσεις

Παντελίδης: Είναι γελοιότητα να μην μπορείς να μιλήσεις

Σεπτέμβριος 30, 2018 - 22:00
12 σχόλια

Άδικο χαρακτήρισε το τελικό αποτελέσμα ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάββας Παντελίδης κι έδωσε χαρακτηριστικές απαντήσεις όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τις ομάδες οι οποίες προπορεύονται στη βαθμολογία.

Αναλυτικά

Αρχική τοποθέτηση: «Δεν πιστεύω ότι το 2-0 δείχνει την εικόνα του αγώνα, μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά διαβασμένοι και καλύτεροι από τον Άρη. Στο δεύτερο δεν είχαμε την επιθετική παρουσία του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν κινδυνεύσαμε κιόλας. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι θα παίρναμε την ισοπαλία, ήρθε αυτό το λάθος. Από κάποια παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι από τις αλλαγές που κάναμε γιατί αντί να μας δώσουν ενέργεια, μας πήραν κιόλας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει πάρει αυτά που ήθελε έπειτα από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές σε συνδυασμό και με την αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτησία: «Έχουν γίνει πολλά σε πέντε παιχνίδια, δεχθήκαμε τρία πέναλτι, άλλα ήταν και άλλα όχι. Μπορεί να χαρακτηριστώ εχθρός του ποδοσφαίρου αν μιλήσω, μ’ έχουν καλέσει και σε απολογία, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα πω πολλά».

Για τον Άρη και σε μια σύγκριση με τις άλλες ομάδες που έπαιξε: «Κάθε κουβέντα την παίρνει ο καθένας και μετά στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι είσαι με αυτόν ή μ’ εκείνον άστο».

Σε σημείωση ότι είναι γελοίο να μην μπορεί να τοποθετηθεί άνθρωπος του ποδοσφαίρου: «Είναι γελοιότητα, να μην μπορεί να μιλήσει κάποιος. Συνήθως απαντάω, τώρα βαρέθηκα».

 

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Γελοιότητα είναι το να μη μπορείς να βάλεις γκολ και ακόμα να μη μπορείς να κρατήσεις το τέρμα σου ανέπαφο τα τελευταία 2-3 λεπτά του αγώνα ! Επίσης γελοιότητα είναι να θέλεις να νικήσεις ή βάλεις τέρμα χωρίς επιθετικούς παίχτες !!!! Γελοιότητα ακόμα είναι να σφυρίζουν σε βάρος σου ανύπαρκτα πέναλτι , λαι να κάνεις το μ#λ@κα χωρίς να διαμαρτύρεσαι καθόλου !!!! Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ......

Άσε κύριε Παντελίδη που όλο σας φταίνε οι ά;λλοι και η τύχη.Κοίτα να αναλάβεις και καμιά ευθύνη κι άσε τις δικαιολογίες.Δεν έχεις ομάδα και το ξέρεις.΄Πέσ τους να σου πάρουν κανένα παίχτη γιατί δεν σας βλέπουμε καλά.

Καταρχάς ήταν μια κανονική ήττα από αυτές που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο,καταδευτερον ο αγώνας πήγαινε περισσότερο στο Χ γιατί απο'τι κατάλαβα παίξαμε για την ισοπαλία και τα πήγαμε αρκετά καλά μέχρι την φάση του πέναλτι δεν υπάρχει Άρης το δεύτερο γκολ είναι οκ, η όλα ή τίποτα!!

Η ομαδα χρειαζεται 4 μεταγραφες (2 επιθετικους,και 2 μεσους)μεσα στον Γεναρη για να μην χαθει η χρονια .

Η ομαδα πρεπει να παιζει 4-4-2 ,χρειαζομαστε επειγοντως ενα καλο 8αρι στο κεντρο τρεχαλατζη , και 2 επιθετικόυς οπωσδηποτε.Υπαρχουν Πορτογαλοι,Σερβοι ,στην αγορα,τι εμμονες ειναι αυτες με τους Αργεντινους.

Φίλε μου οι λάτιν παίχτες είναι οι καλύτεροι, θυμίσου οι καλύτεροι επιθετικοί που εχο

*Οι καλύτεροι επιθετικοί που έχουν περάσει από τον αστέρα ήταν παίχτες που ήταν από την Αργεντινή

Να μας δωσει τον Λαζαρο, καλυτερα θα παιζει στον Αστερα και περισσότερα λεπτα συμμετοχης θα εχει

Δεν ειπα οτι δεν εχουν περασει Αργεντινοι παικταραδες απο τον Αστερα ,αλλα αν θελουν να κανουν τον Γεναρη μεταγραφες ας κοιταξουν και την ευρωπαικη αγορα.Αν βρουν καποιον σεντερ φορ και μας βγει σαν τον πριγιοβιτς δεν νομιζω να μας χαλασει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.