Όλα χάθηκαν στο τέλος... Άρης - Αστέρας 2-0

Όλα χάθηκαν στο τέλος... Άρης - Αστέρας 2-0

Σεπτέμβριος 30, 2018 - 21:03
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε στην Θεσσαλονίκη και γνώρισε την ήττα στο "Κλέανθης Βικελίδης" από τον Άρη με σκορ 2-0 στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 87' από εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές και στο 92' από τον Γκαρσία ο Άρης μπόρεσε να λυγίσει την αρκαδική ομάδα σε έναν αγώνα που αφήνει της πικρή γεύση στο φινάλε.

Οι κιτρινομπλέ για 87' λεπτά κρατούσαν τον βαθμό σε μια δύσκολη έδρα όμως δύο στιγμιαία λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσαν την δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να πάρουν την νίκη με αυτόν τον κρύο με βάση την ροή και την εικόνα της αναμέτρησης τρόπο.

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε καλά, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι μη μπορώντας όμως να τις αξιοποιήσει και να τις μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα γεγονός που το πλήρωσε στο τέλος γνωρίζοντας έτσι την ήττα.

Μεγάλες ευκαιρίες για τον Αστέρα με τον Τόνσο στο 8' όταν επωφελήθηκε της κόντρας και κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ παρότι εκτέλεσε από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 23ο λεπτό ο Τριανταφυλλόπουλος μετά εκτέλεση φάουλ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά ο Κουέστα είχε εξαιρετική αντίδραση και μπλόκαρε την μπάλα, για να ακολουθήσει στην συνέχεια εκπληκτική προσπάθεια από τον Τόνσο με το τελείωμα του όμως να μην είναι καλό.

Καλύτερες στιγμές στο δεύτερο μέρος για τον Αστέρα Τρίπολης στο 52’ όταν ο Κυριακόπουλος μάλλον αδίκησε την εξαιρετική του κούρσα καθώς η εκτέλεσή του από αριστερά ήταν κακή και στο 56’ ο Τσιλιανίδης ήταν άστοχος με σουτ από το ύψος της περιοχής.

ΑΡΗΣ (Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Μπάσα, Ματίγια (81’ Σιώπης), Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Ματέο, Γιουνές

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (90’ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μαρτίνες, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεζ), Τόνσο (71’ Κώτσιρας), Τσιαλιανίδης, Μανιάς

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κόουτς πρέπει να τους μάθεις να βάζουν ενωρίτερα γκολ ώστε να ισοφαρίζουν τη χασούρα από τα πέναλτι που γίνονται στα τελευταία λεπτά ! Στο 87' μωρέ !! Πάλι θα μας έχουν στην τσίτα και φέτος ...........

1,5 χρόνο και δεν έχουμε κάνει μια μεταγραφή στους επιθετικούς μας. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα εκεί... Χθες λάθος του τερματοφύλακα μας.. Τσάμπα πέναλτι έκανε. Κρίμα γιατί χάνουμε βαθμούς χωρίς λόγο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.