Ατελείωτο γλέντι στην 7η Γιορτή Ντομάτας στην Κανδήλα (pics,vid)

Ατελείωτο γλέντι στην 7η Γιορτή Ντομάτας στην Κανδήλα (pics,vid)

Σεπτέμβριος 22, 2018 - 13:55
8 σχόλια

Ως μια απολύτως επιτυχημένη βραδιά χαρακτηρίστηκε από πολλούς η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον να γίνει θεσμός στην Κανδήλα της ΔΕ Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.

Η 7η Γιορτή Ντομάτας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου με γλέντι και πολύ χορό. Στην είσοδο της εκδήλωσης υπήρξε έκθεση προϊόντων με βάση την ντομάτα, τα οποία τα είχαν φτιάξει με τα χεράκια τους και με πολύ μεράκι οι γυναίκες του χωριού.

Η ζωντανή ορχήστρα με τους Γιώργο Βελισσάρη, Γιάννη Κατσίγιαννη, Τζένη Κατσίγιαννη και Παναγιώτη Πλακιά ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους για χορό.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του τοπικού προϊόντος από την τοπική κοινότητα.

Όπως ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος Χρήστος Γραμματέας του αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Κανδήλας στην γιορτή αυτή όλοι οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν τα τοπικά προϊόντα με βάση την ντομάτα και θα διασκεδάσουν έως το πρωί.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ατελείωτο γλέντι στην 7η Γιορτή Ντομάτας στην Κανδήλα


8 Σχόλια

αμαν πια με τα κλαρινα, δε λεω ειναι απαραιτητα και μια χαρα το γλεντι κ η παραδοση. Αλλα αυτο το πραγμα με ολους τους πολιτικους αρχοντες.........ειναι κουραστικο. εαν το χρονο που σπαταλανε να κανουν τις γλαστρες στο φακο, τον χρησιμοποιουσαν να φτιαξουν κατι θα ηταν για ολους πολυ καλυτερα τα πραγματα, αλλα αυτο θελει παιδεια και τετραγωνο μυαλό. επισης ειναι ντροπη να χασκογελανε μεταξυ τους και να γινονται νουμερα μετα στα συμβουλια. ΑΥΤΑ.

Εγώ προτείνω, να ψηφίζουμε όσους ΔΕΝ μοστράρουν τη μούρη τους στα πανηγύρια και στις φιέστες......Συμφωνείτε;;;;;;;

Κανονικά με κοινή σας απόφαση δεν θα έπρεπε κανένα ΜΜΕ να φωτογραφίζει ή βιντεοσκοπεί όλα αυτά τα ψώνια του φωτογραφικού φακού και του βίντεο, που όταν δουν βιντεοκάμερα ή φωτογραφική μηχανή καμαρώνουν σαν τα γύφτικα σκεπάρνια προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα..Και είναι συγκεκριμένοι αυτοί που πουλάνε και τη μάνα τους για μια φωτογραφία..Τόσο ρεζίληδες..Τί ανάγκη τους έχετε ρε; Δεν έχετε λίγο εγωισμό μέσα σας; Γράψτε υους στ' αρχ###α σας!

Μάκη 14:46 τότε θα ρίχνουμε λευκό. Πές μου έναν που δεν μοστράρει στα πανηγύρια;;;

σε εκεινο τον τζιουμη βλεπουμε και κανα καινουργιο προσωπο,δεν συμαινει τιποτα αυτο βεβαια,στον σμυρνιωτη ξαναβγηκαν οι μουμιες!!!!!!!!

Κούρος for ever!!! Η ζωντανή ανανέωση δεδομένων των απουσιών Φάνη Παπά και Παρά...

Ψηφαλακια είναι αυτά !! Να τα αφήσουν ανεκμετάλλευτα ;; Τα έργα που γίνονται εξάλλου περιορίζονται σε πανηγύρια γιορτές και σκόλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.