Η αντίδραση Θεοδωρακόπουλου για τον ακτιβισμό, τον ληστή και τον κοσμηματοπώλη

Η αντίδραση Θεοδωρακόπουλου για τον ακτιβισμό, τον ληστή και τον κοσμηματοπώλη

Σεπτέμβριος 25, 2018 - 19:24
57 σχόλια

Σχόλιο του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργου Θεοδωρακόπουλου για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Αηδιάζω με τις αναρτήσεις συμπάθειας στον ληστή και αηδιάζω με το πώς μια κάστα gay προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του με το πρόσχημα του "ακτιβισμού και της προάσπισης των δικαιωμάτων των gay".

Πείτε με, ότι θέλετε ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ την αντίδραση του κοσμηματοπώλη να αποτρέψει την διαφυγή του ληστή και ειδικά όσο σκέφτομαι, ότι πριν μέρες ληστές απείλησαν με καλάζνικοφ και χτύπησαν τον φίλο και συμπατριώτη μας. Αν το χτύπημα ήταν θανατηφόρο ήθελα να ήξερα αν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές του άτυχου εγκληματία θα έλεγαν σήμερα τα ίδια.

Την περιουσία του προστάτευε ο κοσμηματοπώλης και προσπαθούσε να αποτρέψει τον ληστή να μη διαφύγει ατιμώρητος. Αν ο ληστής, δεν επέμενε και περίμενε να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει, τότε δεν θα είχε συμβεί τίποτα!"

 

Ειδήσεις: 

57 Σχόλια

Είναι κι αυτή μια άποψη. Ευτυχώς, όσο παραμένει απλώς άποψη δεν προκαλεί θανάτους.

Σε μια γελοιογραφία κάποιος προτείνει στον Κούλη την αλλαγή του ονόματος του κόμματος. Από Ν.Δ. να ονομαστεί "καλά του κάνανε"

Από τους παραπάνω σχολιαστές καταλαβαίνουμε γιατί έφυγαν απ τη χώρα τα μυαλά και έμειναν οι "Ζακ"... Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, όπως έλεγα παλιά ο σοφός λαός...

Μετονομασία της πρώην πλατείας φιλικών (προσφύγων πλέων) σε πλατεία Ζακ Κωστόπουλος.

Φασιστο"νοικοκυραίοι". Κατάντια, να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.

19.48@ Εσύ πρέπει να είσαι μεγάααααλος ροζέ καραγκιόζης !!!!

20.44 Να χαιρόμαστε και σένα τον εθνομηδενιστή σταλίνα ...

Είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης ο κύριος. Και τι έκανε για να γίνει πρόεδρος;

Αυτοί που εμπόδιζαν την πυροσβεστική να σώσει τους 3 στην MARFIN κλαίνε τον Ζακ ***

Πέθανε ένας άνθρωπος, τραβιούνται άλλοι δύο με το νόμο, όλα κακώς γινομένα και αχρείαστα. Το να υιοθετούμε εμείς οι υπόλοιποι επιθετική ρητορική και να φτάνουμε να χαρακτηρίζουμε ο ένας τον άλλο, θα φέρει τον πεθαμένο πίσω, θα αθωώσει τους κατηγορούμενους, θα μας κάνει καλύτερους σαν κοινωνία? Τι απ' όλα? Ας ηρεμήσουμε καλύτερα.

Να ξεκινάς για μία ληστεία και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι ζωντανός με τα λάφυρα. Εκεί μας κατάντησαν οι τελευταίες κυβερνήσεις....

Το αν ήταν ληστής θα το πει το δικαστήριο, όπως και το αν κρατούσε μαχαίρι. Προς το παρόν υπάρχει το γεγονός του θανάτου του, τα βίντεο της κακοποίησής του σαν να ήταν κατσαρίδα, ποντίκι και τα σχόλια που δείχνουν την απανθρωπιά των σχολιαστών.

Πρέπει άμεσα να στηθούν ανδριάντες Του Φυσσα του Γρηγορόπουλου και του Ζακ στις πλατείες μας .Τωρα οσο προλαβαινουμε που ειμαστε κυβερνηση.

Πάντα σε είχα για φασιστάκι από τότε που έπαιρνες από το χέρι τη Γιούλα και πηγαίνατε στις πλατείες. Αυτους θα στηρίξει ο Συριζα?

Έχει χαθεί κάθε όριο με τους αριστερόστροφους φασίστες και δήθεν προοδευτικούς

Φίλε 6:29 το δικαστήριο θα πει πολλά. Θα πει και αν ήταν θεμιτό να αποπειραθεί να ληστέψει έναν υπερήλικα και επίσης θα πρέπει να κρίνει σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν ο υπερήλικας όταν έβλεπε το ληστή να προσπαθεί να βγει από τη τζαμαρία κρατώντας ένα μαχαίρι και μετά ένα κομμάτι γυαλί. Μην ξεχνάμε ότι ο κοσμηματοπώλης κλείδωσε μέσα στο κατάστημα το ληστή διότι φοβήθηκε για τη ζωή του και όχι για την περιουσία του όπως επίσης συνέχισε να φοβάται για τη ζωή του κι όταν τον έβλεπε να βγαίνει από το κατάστημα με το μαχαίρι...

Έγινε υπέρβαση αυτοάμυνας. (αν υποθέσουμε ότι έγινε ληστεία). Το έννομο αγαθό της ιδιοκτησίας(ληστεία) είναι σαφώς μικρότερο από το έννομο αγαθό της ζωής(ανθρωποκτονία).

@09:41 τι υπερήλικας ρε συ; Υπερήλικα μη συνταξιούχο με μαγαζί πρώτη φορά βλέπω. Δεύτερον κατά την έξοδο του φερόμενου ληστή καμία ζωή δεν κινδύνευε. Να δραπετεύσει ήθελε. Ή νομίζεις θα καθόταν στο πεζοδρόμιο να σφάζει όποιον βρισκόταν μπροστά του; Ο "υπερήλικας" αν φοβόταν για την ζωή του, τίποτα δεν τον εμπόδιζε να τραπεί σε φυγή. Ήταν υπερβολική αντίδραση τους που δεν δικαιολογείται από τα όρια της αυτοάμυνας.

Φασιστικές απόψεις εχει ο πρόεδρος της κοινότητας Τρίπολης. Να τον χαίρεται ο Παυλής...................................

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ*** ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ? ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ.

Σιγά τώρα μην τραπεί σε φυγή ο ιδιοκτήτης και να αφήσει τον ληστή να αλωνίζει. Μήπως όποιος προστατεύει την ζωή του και την περιουσία του είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ή ΦΑΣΙΣΤΑΣ ? Ας ηρεμήσουμε λίγο.... Η γνώμη μου την οποία και την υπερασπίζομαι είναι ότι ο κωσμηματοπώλης καλά ενήργησε. Όσο για τον Gay ΖΑΚ και για τον κάθε κλέφτη καρφί δεν μου καίγεται.

Φασίστες είναι οι αριστεροί που τα έχουν ισωπεδώσει όλα και δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στην κοινωνία. Τώρα αρχίσαν να δικαιολογούν τους κλέφτες επειδή είναι ψηφοφόροι τους.

Φίλε 10:58 δεν είναι φασίστας αυτός που υπερασπίζεται την ασφάλειά του και την περιουσία του. Αν και εσύ είχες κατάστημα ή οτιδήποτε άλλο και σε έκλεβαν να δω τι θα έκανες και τι θα έλεγες μετά. Μήπως τελικά εσύ είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ ??????

και οι gay και εχουν δικαιωματα κυριοι. ειναι ανθρωποι και πληρωνουν φορους σαν ελληνες πολιτες. μαζευτηκαν ολοι οι homo sapiens εδω μεσα να σχολιασουν

@11:17 όταν ο άλλος έβγαινε και εφόσον ο ιδιοκτήτης φοβόταν ας τρεπόταν σε φυγή. Η δικαιολογία τον "σκότωσα για να μην με σκοτώσει" δεν στέκει εδώ, μπορούσε να είχε απομακρυνθεί άνετα. Η δικαιολογία "τον σκότωσα γιατί με λήστευε" πάλι δεν στέκει γιατί το έννομο αγαθό της ζωής είναι σαφώς σημαντικότερο από το έννομο αγαθό της περιουσίας. Εφόσον δεν ήταν ικανός να τον συλλάβει χωρίς να τον σκοτώσει τότε έπρεπε να τον αφήσει. Φυσικά η σύγχυση του θα πρέπει να εκτιμηθεί ως ελαφρυντική περίπτωση κατά την επιμέτρηση της ποινής σε βάρος του.

Οποιος πληρωνει φορους εχει δικαιωματα.Τελειο! το ακουσαμε και αυτο.

@11:21 αν είχα κατάστημα και με έκλεβαν θα ένιωθα πολύ αναστατωμένος και εξαγριωμένος. Αλλά δεν θα σκότωνα όμως.

Ετυχε να ειναι ΛΟΑΤΚΙ σιγα να ασχιολιοταν αλλιως κανεις με το συνβαν.

Ο Ρουβίκωνας να βανδαλίζει ανενόχλητος - δίνουν άδειες σε δολοφόνους της 17 Νοέμβρη - Ανθέλληνες βουλευτές σε παραλήρημα - Βλάσφημοι σε πορείες κατά της Ορθοδοξίας - ο υπουργός να μας λέει ότι αν μπουν στο σπίτι μας να μας κλέψουν να κάνουμε ότι κοιμόμαστε και φασίστες τελικά είναι αυτοί που υπερασπίζονται την περιουσία τους. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΝΟΦΑΓΑ ΖΩΑ

Αμεσα ενα αγαλμα διπλα στον κολοκοτρωνη στην Αρεως, για τον queer-ηρωα-Λοατκι πρωτοχορευτη στο parade μεγαλο Ζακ!

@11:42 ο Ρουβίκωνας δεν σκότωσε ούτε τραυμάτισε κάποιον. Οι δολοφόνοι παίρνουν τις άδειες σύμφωνα με τον νόμο που υπάρχει χρόνια τώρα ΚΑΙ επιστρέφουν στην φυλακή.

ποσοι απο εσας αν ειχατε καταστημα η στο σπιτι σας,αν σας εκλεβαν και τον βρισκατε μεσα,δε θα του ριχνατε μερικες ψιλες? δεν ειπα να τον σκοτωσετε,γιατι και απο τους ιατροδικαστες αυτο βγαινει,οτι ο σγκεκριμενος ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ,οποτε κουλαρετε εδω μεσα και μη λετε τη λακαμια σας ο καθενας παριστανωντας τον αγιο η δεν ξερω τι

12:20 Φυσικά τις άδειες τις παίρνουν με τον νόμο... με τον νόμο Παρασκευόπουλου που τον έφτιαξε για να τα έχει καλά με τους αριστερούς ιδεολόγους σαν και του λόγου σου. Και επειδή ο Ρουβίκωνας δεν σκότωσε τι σημαίνει; Δεν είναι εγκληματίες και παραβάτες του νόμου;

Εσύ που υπερασπίζεσαι το ΖΑΚ μήπως είσαι και εσύ άλλο ένα ΛΑΟΤΑΚΙ ?

@12:20 ΤΡΑΓΙΚΟΣ

@12:46 όπως είπες και εσύ άλλο να του ρίξεις ψιλές μέσα στο σπίτι/κατάστημα σου, άλλο να τον σκοτώσεις. Και τα βίντεο δεν δείχνουν ότι έφαγε μόνο "ψιλές".

Εσείς που συμπονάτε τον ΖΑΚ να ξέρετε ότι υπερασπίζεστε έναν κλέφτη ένα πρεζάκι ένα gay και έναν τελειωμένο που μόνο όμοιοι του μπορούν να τον υπερασπιστούν. Εσείς είστε αυτοί που θέλετε να κάνετε την ΕΛΛΑΔΑ ένα μεγάλο Μπου...λο αλλά δεν θα περάσει ΦΑΣΙΣΤΕΣ.. ακούτε ??????

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.....

1) τι σας πειράζει που ήταν gay και το λέτε πάλι και πάλι λες και δικαιολογείται η απάνθρωπη συμπεριφορά; 2) πώς εξισώνετε την καταστροφή περιουσίας με την καταστροφή ανθρώπινης ζωής; Πάτε καλά στα μυαλά σας; 3) Κανείς δεν λέει καλά έκανε που λήστεψε (αν λήστεψε). Αυτό που σχολιάζεται είναι η απάνθρωπη και δολοφονική συμπεριφορά εναντίον του. 4) Μάθετε λίγο και τι σημαίνουν οι λέξεις φασίστας και ρατσιστής που ένας πετάει στον άλλον εκατέρωθεν της πολιτική πυξίδας. Όποιος είναι αντίθετος στους gay, δεν είναι ρατσιστής. Είναι ομοφοβικός. Ρατσιστής είναι όποιος είναι αντίθετος πχ σε πακιστανούς

10:58 Θα τον χαίρεται λίγο ακόμα, μέχρι τις εκλογές του Μαϊου. Μετά, δεν θα χαίρεται κανείς από τους δύο...

Anonymous 11:08 Εσύ εκτός από εθνικιστής και ρατσιστής είσαι και αγράμματος. Στη σπηλιά σου γρήγορα χρυσαύγουλο

Εγώ να δεις ρε φιλάρα πώς αηδιάζω με τις λαμακίες που όχι μόνο έγραψες αλλά τις πάσαρες κι εδώ μέσα για να σε δοξάσουν τα φασισταριά της περιοχής.

Αριστεροφασίστες σανοφάγα σταλινικά μιάσματα να πάτε στην Βενεζουέλα να πουλάτε την τρέλα σας. Ουστ

Και απο μενα ουστ

Σελίδες