Σμυρνιώτης: Όχι άλλα δυσανάλογα κόστη για τις εκδηλώσεις (vid)

Σμυρνιώτης: Όχι άλλα δυσανάλογα κόστη για τις εκδηλώσεις (vid)

Σεπτέμβριος 25, 2018 - 16:08
29 σχόλια

Mόνο τα ηχητικά κόστισαν 22.000 ευρώ

Για τα υπέρογκα ποσά που  δαπανήθηκαν  για τις εκδηλώσεις  για την Άλωση της Τριπολιτσάς μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε, η δημοτική αρχή για ακόμα μία φορά, αντιμετώπισε με προχειρότητα τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και με αποφάσεις τις τελευταίας στιγμής που, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν πολλά λάθη.

Δεν γίνεται να ψηφίζει το δημοτικό συμβούλιο ένα πρόγραμμα, με ορθογραφικά λάθη, που ήδη έχει τυπωθεί

Η δημοτική αρχή πρέπει να αντιληφθεί ότι όταν δεν υπάρχει έγκαιρη δημοσίευση στα ΜΜΕ και προώθηση των εκδηλώσεων, δεν θα υπάρχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Ο κ. Σμυρνιώτης δεν παρέλειψε να μιλήσει για το κόστος των εκδηλώσεων τονίζοντας ότι μόνο τα ηχητικά κόστισαν 22.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν έμειναν στην πόλη της Τρίπολης, αλλά πήγαν σε μια εταιρία της Αττικής που συνηθίζει να αναλαμβάνει έργα του δήμου.

Το κόστος πλεον έχει διπλασιαστεί

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων επί δικής τους θητείας σημειώνοντας ότι το κόστος σε κάποιες περιπτώσεις είχε εκμηδενιστεί, καθώς υπήρξε μέριμνα και είχαν βρεθεί χρηματοδοτήσεις.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην αποτυχία της δημοτικής αρχής να διεκδικήσει την υποψηφιότητας της Τρίπολης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.

Κλείνοντας, ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που πρέπει να γίνει για τα 200 χρόνια από την έναρξη του Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας (1821) σημειώνοντας ότι όλοι οι φορείς μαζί πρέπει να αξιοποιήσουν όλες τις δομές και τα εργαλεία, έτσι ώστε να γίνει ένα σωστός σχεδιασμός για τον εορτασμό .

«Όχι αλλά δυσανάλογα κόστη για εκδηλώσεις, όχι άλλα ''θα'', είναι ώρα για έργο», είπε κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθεί βίντεο

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Όχι άλλα δυσανάλογα κόστη για τις εκδηλώσεις


29 Σχόλια

Η μόνη σοβαρή πρόταση ήταν του ΣΥΡΙΖΑ το 2015... κατάργηση όλων των παρελάσεων και εκδηλώσεων. Μόνο έτσι δεν θα σπαταλάμε τα χρήματα του λαού σε θέαμα (όπως στη Ρωμη).

ρε Σμυρνιωτη και εσυ αυτή την καραμέλα για τα κοστη;;;; με ποσά λεφτά θα τα κάνεις μεθαύριο που θα είσαι ο νεος δημαρχος μας;;;;με πέντε ευρω;;;;πρώτος πρώτος όμως καθόσουν μπροστά και καμαρώνεις.Κραζεις και θαυμάζεις.

Τα παράλογα κόστη του Παυλή δεν μπορούν να απαγορεύσουν τόσο στους υπόλοιπους πολιτικούς όσο και στους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. Παρελάσεις και εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν και να τιμούμε τους ήρωες μας χωρίς να προκαλούμε με απευθείας αναθέσεις και υπέρογκα ποσά που επιβαρύνουν τους δημότες αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ο Σμυρνιώτης έχει αποδείξει ότι έχει κάνει εκδηλώσεις στην Αλωση με το ένα τρίτου του κόστους και πολύ υψηλότερου επιπέδου και διάρκειας.

Αν αυτό που λέει ο Σμυρνιώτης, ότι τα λεφτά των ηχητικών πήγαν σε εταιρεία εκτός Τρίπολης, τότε πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι. Οι επαγγελματίες της πόλης μας παλεύουν για την επιβίωση και τα λεφτά για τοπική εκδήλωση δίνονται σε εταιρεία της ...Αθήνας; Είναι δυνατόν; Θα δώσει Δήμος της Αθήνας λεφτά για ηχητικά σε επαγγελματία της Τρίπολης; Πανάκριβες εκδηλώσεις αλλά και τα λεφτά πήγαν εκτός Τρίπολης; Να τα θυμούνται αυτά οι συμπολίτες μας την ώρα της κάλπης...Να τα θυμούνται όταν σκέφτονται πως ψήφισαν.

Μιλάει ο Σμυρνιωτης που εκανε άλωση το 2011 με 150,000€. Τι εκανε τότε? Ενα τιποτα απλά άλωσε το ταμείο του δήμου. Μηοως νομίζει οτι ξεχάσαμε την κριτική που δέχθηκε τότε απο αθηναϊκα μέσα?

θα τα θυμομαστε ρε παυλακη,και ουτε ο παυλης ουτε ο γιαννακης θα παρουν την ψηφο μας,και οι δυο ειναι για τον ......, ο ενας τα εδινε και εδω και σε αθηναιους απο οτι γραφουν,ο γιαννακης τα εδινε μονο σε εναν και οι αλλοι κοιταγαν ,ελεος πια με τον καθενα

Μιλάει ο Γιάννάκης που η άλωση κόστιζε στο ταμείου του Δήμου 200.000 μόνο για την παρέλαση της Κυριακής. Πόσα έβγαιναν απο το ταμείο του νομικού επίσης για την παρέλαση είναι άλλο θέμα

Γιάννη ξέρεις τι έχεις πάθει εσυ; Δεν πιστεύεις ότι είσαι στην απέξω και δεν μπορείς να δίνεις στον έναν που τα έδινες όλα 100.000, 200.000€. Αυτό έχεις πάθει!! Δεν πειράζει όμως θα συνηθίσεις... τα πρώτα πέντε χρόνια είναι δύσκολα, μετά συνηθίζεις τα αλλά τέσσερα!!!! Ξες εσυ......

ωχ γιαννακη τι σου σερνουν και τι ακους,και μετα τις εκλογες να δεις,οχι τι θα ακους (δε θα μπορεις,θα εχεις κουφαθει) ,αλλα το κλαμα που θα ριχνεις

Κάτι θέλετε να πείτε για το Σμυρνιώτη αλλά επί της ουσίας τίποτα. Αναμασάτε τις μ@@@@@@ς με τις οποίες κερδίσατε τις εκλογές. Περιμένουμε τον δημόσιο απολογισμό Παυλή - αν ποτέ γίνει - για να φανεί η ανυπαρξία του και οι ευθύνες του για το κατάντημα τοτ Δήμου.

Ο Σμυρνιώτης έκανε άλωση με 35000€ που τα είδατε τα 150000€ και 200000€ στον ύπνο σας? Πάλι ψέματα λέτε? Ο κόσμος σας βαρέθηκε με τα ψέματά σας, τη λάσπη που ρίχνετε σε όλους τους προηγούμενους δημάρχους, σας βαρέθηκε για την ανικανότητά σας και τη βλαχοπαρέα σας....

Εάν έχετε αποδείξεις για αυτά που καταλογίζετε στο Σμυρνιώτη βγάλτε τα να τα δούμε με προυπολογισμούς και διαύγειες, το να γράφετε στο πληκτρολόγιο οι πληρωμένοι σύμβουλοι του Παυλή που κάθονται έξω απο το γραφείο του πρώτου ορόφου ότι τους κατέβει στο μυαλό δεν πείθει καθόλου πλέον. Μια φορά την πάτησε ο κόσμος με τα ψέματά σας , δεν την ξαναπατάει , κοιτάτε να πείτε και καμια αλήθεια μήπως και σωθείτε...

15:24 στο επιτελείο του Γιάννη έχετε χάσει την ψυχραιμία σας βλέποντας τον πάτο που έχετε πιάσει και οι εκφράσεις σας είναι ανάλογες σε μόνιμη βάση.

ελεος πια με το κοστος της διοργανωσης.Αυτοι που κραζουν ηταν μπροστα μπροστα και θαυμαζανε. Με ποσα λεφτα επρεπε να γινει η διοργανωση???με 500 ευρω???Ισα ισα βγηκε ο κοσμος και το ευχαριστηθηκε .Γεμισαν οι πλατειες μας κοσμο.Ολα τα μαγαζια ηταν φουλ.Ελεος πια με αυτη την καραμελα σας εχω βαρεθει. Δεν το περιμενα απο εσενα Γιαννη να πεις τετοια πραγματα. Στατησε δε σου κανει καλο.Η εκδηλωση ηταν σε πολυ υψηλο επιπεδο.Σε βαρεθηκα γιαυτο θα σε μαυρισω.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΛΩΣΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ (Τα στοιχεία από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ) Σμυρνιώτης: 2011/75000 - 2012/32000 - 2013/33000 Παυλής: 2014/14000 (μόνο παρέλαση) - 2015/44500 - 2016/56700 - 2017/73000 - 2018/83000

18:40 ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΘΡΟΙΣΕΤΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΣΗ

Ανδρεας 17:24 Μην σου πω τι σ' έχει ο Γιάννης, γιατί θα με κόψει η διαχείριση. Θέλεις να μας πεις δηλαδή ότι θα τον ψήφιζες κι επειδή είπε αυτά που είπε, τώρα θα τον μαυρίσεις. Ουστ από δω ρε παυλέϊκο σκουπίδι, αρχίστε να κρύβεστε από τώρα στις σπηλιές σας, γιατί στις εκλογές θα τρέχετε να γλιτώσετε από το λιντσάρισμα και τη γιούχα..Πουρναρόβλαχοι..

Μάλλον το επιτελείο του Παυλή τα έχει χάσει από τον πάτο που έχει πιάσει στη δημοσκοπήσεις γιατί αποκαλύφθηκαν τα ψέματα που έλεγαν τοσο καιρό στον κόσμο και σιγά σιγά αποκαλύπτονται και όλες οι αρπακτές που έχουν κάνει....

Με το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ που έχει παρουσιάσει ο Παυλής σαν δημαρχιακό έργο, οι μόνοι που βγάζει νόημα να βγαίνουν να τον υπερασπίζονται είναι άτομα που έχουν άμεσο οικονομικό συμφέρον. Για την υπόλοιπη πόλη και χωριά εδώ και5 χρόνια η πόλη έπεσε σε μαύρη τρύπα. Δεν έγινε ΕΝΑ έργο να πούμε ότι κάτι έκανε. Τίποτα. Ούτε καν μια ασφαλτόστρωση έτσι για τα μάτια του κόσμου. Για σοβαρότερα έργα ούτε κουβέντα. Χώροι στάθμευσης; Κυκλοφοριακό; Περαιτέρω αναβάθμιση σχολείων; Επέκταση πεζόδρομων στο κέντρο της πόλης; Έργα υποδομής; Το καθένα από αυτά φαντάζει για την παράταξη Παυλή σαν το 8ο θαύμα του κόσμου.

ρε σεις ,μπερδευεστε ολοι και τσακωνεστε και λετε ο ενας για τον αλλον,οι του γιαννακη-παυλη,δε καταλαβαινετε οτι ΑΛΛΟΣ θα παρει τη ψηφο μας ,εσεις εκει κολημενοι να βριζετε ο ενας τον αλλο,κλαιωωωωω

Ρε συ 09:21, δε μας λες τουλάχιστον ποιος θα πάρει την ψήφο σας να γελάσουμε λίγο, και κάτσε εσύ να κλαις... χα χα χα χα χα

9.54 μη μου αγχωνεσαι,το βραδυ των εκλογων κλαινε ,και τοτε να μη μου χαθεις αλλα να μπεις να σχολιασεις ,ως τοτε πες οτι θες,ετσι κι αλλιως ποιος σε ακουει

Το βράδυ τον εκλογών δήμαρχος θα ειναι και παλι ο Παυλής, οι άλλοι κλάμα... Όσο για τον δεύτερο πλακωθειτε και μην ξεχάσω να κανει ένσταση στο συμβούλιο επικράτειας!! (ΠΧ Γιαννακης το 2014)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.