Χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα η Ένωση Κεντρώων

Χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα η Ένωση Κεντρώων

Σεπτέμβριος 25, 2018 - 19:02
5 σχόλια

«Βόμβα» στην κοινοβουλευτική oμάδα της Ένωσης Κεντρώων μετά την πρόθεση του βουλευτή Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά σε τηλεοπτικό σταθμό ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Τον κίνδυνο να χάσει την ιδιότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας στη Βουλή αντιμετωπίζει η Ένωση Κεντρώων καθώς δύο βουλευτές της βρίσκονται πριν την πόρτα της εξόδου.

Ο ένας, ο Αριστείδης Φωκάς, έκανε δηλώσεις πριν από λίγη ώρα στον τηλεοπτικό σταθμό ''Βεργίνα tv'', όπου ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το κόμμα αλλά θα παραμείνει βουλευτής.

Ο δεύτερος, Γιάννης Σαρίδης, δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις του, με τον Βασίλη Λεβέντη να μην έχει αυτήν τη στιγμή ξεκάθαρη εικόνα.

Σημειώνεται πως σήμερα η Ένωση Κεντρώων αριθμεί 5 βουλευτές και αν έστω ένας από αυτούς αποχωρίσει επισήμως τότε το κόμμα χάνει την ιδιότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας.

(ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr)

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως ο Φωκάς είναι αυτός που είπε οτι ο Ιβάν δεν μπούκαρε με όπλο στην Τούμπα και οι φωτογραφία ήτσν κατασκευασμένη

Οταν το πλοίο βυθίζεται οι ποντικοί πηδάνε στην θάλασσα. Το είδαμε με το ΠΑΣΟΚ να συμβαίνει το ίδιο μόνο που εκεί ηταν αρουραίοι ενώ αυτοι είναι τυφλοποντικες

Το ποταμι ,και ο θιασος του Λεβεντη πρεπει να μεινουν εκτος βουλης ,σαφως και ο Συριζα παλι στο 3 τοις εκατο ,μηπως και διορθωθει κατι

Σωστός ο 21:47 αλλά πρέπει να μας πεις και πως πρέπει να κατανεμηθεί το υπόλοιπο 97% για να καταλάβουμε τις προθέσεις σου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.