Εκδήλωση - συζήτηση για την Ελλάδα μετά τα μνημόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Εκδήλωση - συζήτηση για την Ελλάδα μετά τα μνημόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 25, 2018 - 09:06
4 σχόλια

Η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας , στα πλαίσια του χωρίς διαμεσολάβηση διαλόγου με τους πολίτες διοργανώνει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8.00 μ.μ. εκδήλωση – συζήτηση  στη Δάφνη Γορτυνίας με θέμα "Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ".

Στην εκδήλωση θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΑ και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κώστας Πουλάκης.

Παρακαλείσθε όπως στα πλαίσια των δικών σας προσπαθειών  για πλήρη ενημέρωση του κοινού στο οποίο απευθύνεσθε όπως προβάλετε την εν λόγω εκδήλωση.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα  να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

 

Με εκτίμηση

 

Βασίλειος Μπουρνάς

Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Συντονιστής Εκδήλωσης.


4 Σχόλια

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΧΝΕΤΕ; ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΣΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ;;;;

Υπάρχει και η λύση Μπουλιάρι που δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς. Ας την έχετε υπόψιν.Το μέλλον θα έχει πολλή ξηρασία, τουλάχιστον να βλέπετε τη λίμνη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.