Νεαρή γυναίκα κατήγγειλε περιστατικό παρενόχλησης στην Τρίπολη

Νεαρή γυναίκα κατήγγειλε περιστατικό παρενόχλησης στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 14:02
12 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal τις οποίες επιβεβαίωσε το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης μια νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ενός άνδρα.

Η κοπέλα τρόμαξε από τα όσα συνέβησαν και κατήγγειλε στο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο, παντελώς άγνωστος, σύμφωνα με τη μαρτυρία, την πλησίασε και την θώπευσε στο στήθος. Η κοπέλα ταράχτηκε πολύ και στη συνέχεια έκανε το σωστό, δηλαδή κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ο δράστης αναζητείται, καθώς πιστεύεται ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Πως φαίνεται ότι ο 1ος και ο 3ος είστε και οι δύο άντρες ... ωραίο σημείο βρήκατε να επικεντρωθείτε... όχι μπράβο!

Μάλιστα κύριε στρουθοκάμηλε, όλες μας πάντα είχαμε. Να ναι καλά στη ψυχολογία του το κοριτσάκι που ταράχτηκε και καλά έκανε που πήγε να το καταγγείλει.

Ναι...υπαρχουν πολλοι ελληνες που γυρνουν με ποδηλατο..και βαζουν χερι..... Αυτοι που εφεραν τους σκουρους.....τι λένε;?;?;

Τι σημασία έχει η εθνικότητα άραγε; Το περιστατικό συνιστά το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, προβλέπεται στο αρ.337 παρ.1 του Ποινικού Κώδικα και τιμωρείται το μέγιστο με φυλάκιση ενός έτους ή χρηματική ποινή (μέχρι 15.000€)

Δηλαδή ο έλληνας μπορεί να βάζει χέρι ; !!!!! Τι είναι αυτά που λέτε; ΄Η πήπως οι έλληνες δεν κάνουν τέτοια πράγματα; IQ ραδικιού

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.