Ο Βασίλης Ψυχογιός μαζί με τον Γιάννη Σμυρνιώτη στις εκλογές του 2019

Ο Βασίλης Ψυχογιός μαζί με τον Γιάννη Σμυρνιώτη στις εκλογές του 2019

Σεπτέμβριος 24, 2018 - 19:10
21 σχόλια

Ξεκίνησαν οι επίσημες ανακοινώσεις για υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια του Δήμου Τρίπολης.

Με μία ανάρτησή του ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννης Σμυρνιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βασίλη Ψυχογιού ως Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου.

Αναλυτικά έγραψε:

"Παρασκευή 21.09.2018 στην 7η Γιορτή Ντομάτας στην Κανδύλα.

Μαζί με τον Βασίλη Ψυχογιό που ως Πρόεδρος του Τεγεατικού ήταν αυτός που έβαλε, το 2014, την υπογραφή στην παραχώρηση του γηπέδου της Τεγέας ώστε σήμερα - έστω και με 4 χρόνια καθυστέρηση και με φορέα υλοποίησης όχι τον Δήμο Τρίπολης όπως είχαμε σχεδιάσει αλλά την Περιφέρεια Πελοποννήσου - ένα όνειρο δεκαετιών για τη νεολαία της Τεγέας, η κατασκευή του χλοοτάπητα και όχι μόνο, να παίρνει σάρκα και οστά...

Και για να βγάλουμε και είδηση, ο Βασίλης θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις εκλογές του Μαϊου 2019!!!"


21 Σχόλια

Σωστος ανθρωπος καλος οικογενειαρχης ,πολλη καλη επιλογη για το δημο.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

Ο Βασιλης να εισαι συγουρος οτι δεν θα κλαψει με μαυρο δακρυ κοιτα εσυ το μαυρο σου το χαλι νουμερο

Άλλος ένας σωτήρας για την περιοχή μας. Αυτός έχει να εμφανιστεί 30 χρόνια στην περιοχή μας θα μας σώσει τώρα ;

Αντί να πάτε να κλείσετε καμιά γούβα πιάσατε αχάραγα το πληκτρολόγιο. Όσο για το ποιος έχει χρόνια να εμφανιστεί στην περιοχή μας το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς δεν ξέρε (-ου)τε κατά πούθε πέφτει!!!

Ο Βασίλης ειναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Δεν ειχει ιδέα τι σημαίνει Δήμος Τρίπολης.

Ειδαμε και αυτους που ειναι μονιμοι κατοικοι Τριπολης αλλα και αυτους που τους στηριξαν πως εκαναν την Τριπολη χωριο.

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Θα θελατε να ειχατε και οι αλλοι εναν Βασιλη Ψυχογιο στο ψηφοδελτιο αλλα δεν μπορειτε και βγαζετε κακια. Περαστικα παιδια

Μπράβο Γιάννη μια σωστή επιλογή για το ψηφοδέλτιό σου, ο Βασίλης είναι άνθρωπος εργατικός και θα δουλέψει για τον δήμο μας έτσι και βγει, όπως έκανε άλλωστε και ως πρόεδρος του Τεγεατικού που 1-2 φορές την εβδομάδα ήταν στην Τεγέα (για αυτούς που λένε τον Βασίλη Αθηναίο)

Ρε συ αρχικέ σχολιαστή, γιατί δεν τα γράφεις όλα σε ένα σχόλιο? Δεν καταλαβαίνεις ότι με το να αναρτάς 8 διαφορετικά σχόλια με διαφορά 1-2 λεπτών καρφώνεσαι? Θέλετε και δημαρχιλίκι, τρομάρα σας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.