Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Τρίπολης (pics,vid)

Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 22:44
7 σχόλια

Με ένα πλούσιο θέαμα από τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα έκλεισε η βραδιά με τη λήξη των εκδηλώσεων για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Δεκάδες πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό με πολλά χρώματα χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους ένα μοναδικό θέαμα.

Απολαύστε τα όμορφα πυροτεχνήματα.

 

Video: 

Arcadia Portal.gr Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Τρίπολης


7 Σχόλια

Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε; Να κλαίμε όλη την ώρα και να πάψουμε να ζούμε; Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, χωρίς δανεικά και σπατάλη.

Μπράβο στο δήμαρχο αλλά πάνω από όλα σε όλους όσους εκραζαν αυτές τις ημέρες και εχθές το βράδυ ήταν πρώτοι και καμαρωναν σαν τσολιάδες.

@Γιώργος 10:37 Ναι, μπράβο στο δήμαρχο που μας χρέωσε 83 χιλιάρικα για να δούμε πυροτεχνήματα και το ίδιο με πέρυσι χορόδραμα, με τους συντελεστές του να παίρνουν ένα σκασμό λεφτά...Συγχαητήρια δήμαρχε, σ' ευχαριστούμε για τις λακούβες και για τους δρόμους που έφτιαξες, για το ενδιαίτημα για τα αδέσποτα που έχτισες, για το ταρτάν στο ΔΑΚ που άλλαξες και δεν σπάμε τα γόνατά μας, για τους υπαλλήλους της ΚΕΔΗΤ που δεν έχεις αφήσει απλήρωτους, για τα τόσα παιδιά που δεν άφησες έξω από τους παιδικούς σταθμούς, για τα σκουπίδια που βρήκες τη λύση και τόσα άλλα...Έρχονται εκλογές και θα τα πούμε...

Ελεος με αυτη την καραμελα για τα 83χιλιαρικα. Με ποσα λεφτα θα ειμασταν ευχαριστημενοι????? Ενα γαμο κανεις και χαλας 20χιλιαδες στην καλυτερη. Τα αξιζαν και μπραβο στη διοργανωση. ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ! Anonymous 18:23

20:20 Τουμπέκα παπαγάλε, έχετε να φάτε κάργα μαύρο στις εκλογές. Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά αγράμματε και μετά να μιλήσεις για μπουρτζόβλαχους ρε τυρί. Είχατε και στη στρούγκα σας κινητά ρε αρχιτροκάνι; Γι' αυτό ψηφίσατε τους αγράμματους ρε ταγάριαααα! Ούνα φάτσα ούνα ράτσα! Φλααααααααπ! Έρχεται η σφαλιάρα και θα τρίξει ο σβέρκος!

Από το κείμενο που έγραψες φαίνεται ποιος είναι ο αγραμματος και ο μπουτζοβλαχος!φλάπ φλουπ. Γιδοβοσκε μπαινεις και στο ιντερνετ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.