Στο νοσοκομείο Καλαμάτας ο Π. Κωνσταντινέας έπειτα από ξυλοδαρμό

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας ο Π. Κωνσταντινέας έπειτα από ξυλοδαρμό

Σεπτέμβριος 23, 2018 - 20:48
9 σχόλια

Συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων της Καλαμάτας και του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν ο βουλευτής διέσχιζε την οδό Καλλιπατείρας, άγνωστος του φώναξε και ο κ. Κωνσταντινέας σταμάτησε.
Εκείνη τη στιγμή στο σημείο συγκεντρώθηκαν αρκετά ακόμα άτομα και, όπως μας είπαν από το περιβάλλον του βουλευτή, τον ξυλοκόπησαν.
Αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Κωνσταντινέας βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: tharrosnews.gr


9 Σχόλια

Τι εννοείτε "φιλάθλων της Καλαμάτας"; Ποδοσφαιρική ομάδα; Τι τους έκανε ο βουλευτής;

Συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων; Ακριβώς όπως η "συμπλοκή" που προκάλεσε τη δολοφονία του Φύσσα δηλαδή; Ευχαριστούμε το σάιτ για την "άμεση και αντικειμενικότατη" ενημέρωση μέσω αναδημοσίευσης από άλλο, επίσης αντικειμενικό σάιτ! (περνιέστε για τοπικό ΜΜΕ, αλλά έχετε ξεπεράσει κάθε όριο, έτοιμοι να κρυφτείτε πίσω από τη δικαιολογία της αναδημοσίευσης - άκου "συμπλοκή φιλάθλων" η επίθεση 30 φασισταριών στον Κωνσταντινέα - τα γραφεία των χρυσαύγουλων μεταφέρθηκαν σε άλλο κτήριο στην ίδια πλατεία)

Το κυβερνών κόμμα μαζί με το τρίτο κόμμα πάνε χέρι χέρι... οπότε είναι άτοπος αυτό ο ισχυρισμός. Και πριν αποδοθούν ευθύνες είναι όλα λόγια εντυπωσιασμού.

Εσείς του ΑrcadiaPortal έχετε υποχρέωση να τηρείτε τον κώδικα δεοντολογίας. Το κάνετε; Σας το έχω ξαναπεί, μόνο αντικειμενικοί δεν είσαστε. Και αυτό όσον αφορά τις ειδήσεις που δημοσιεύετε, αν εξετάσουμε τα σχόλια που εγκρίνετε, σε πολύ ψηλό ποσοστό πρόκειται κυριολεκτικά για βοθρολύματα.

Μάλλον του τη φύλαγαν για τον ξέφρενο ρυθμό της δίκης Ρουπακιά και λοιπών. Φίλοι στην ειρήνη, σύντροφοι στη μάχη (ΟΧΙ στο δημοψήφισμα) cundu luna vini τραγουδούν οι βλάχοι Ν. Γκάτσος Μ. Χατζιδάκις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.