Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στην Τρίπολη (pics,vid)

Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 21, 2018 - 10:29
3 σχόλια

Τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας Δικαστικής χρονιάς.

Δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι, παραβρέθηκαν στην θρησκευτική εκδήλωση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Γιάννη Αγγελάκο να εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αντοχή στην εκτέλεση του υψηλού καθήκοντος της απονομής δικαιοσύνης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να είναι πάντα μαζί τους ώστε με δύναμη και χάρη να εκτελούν τα καθήκοντά τους. Τόνισε ότι τους δικαστικούς οι πολίτες του έχουν πολύ ψηλά τοποθετημένους, στην κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας.

 

Ο κ. Αγγελάκος μεταξύ άλλων καλωσόρισε και τη νέα πρόεδρο του Πρωτοδικείου Τρίπολης και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο της έργο. Τόνισε ότι και η πρόεδρος και οι δικαστές θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στην Τρίπολη 2018


3 Σχόλια

Προς το Δικηγορικό Σύλλογο : Αφού βλέπετε ότι από τότε που αρχίσατε να κάνετε αγιασμό στο ξεκίνημα κάθε δικαστικής χρονιάς, πάτε από το κακό στο χειρότερο, τόσο επαγγελματικά όσο και από υγεία. Γιατί επιμένετε ; Συμβουλή μου : Είτε να καταργήσετε τον αγιασμό είτε να τον .... αναβαθμίσετε, καλώντας στο εξής τον Αρχιεπίσκοπο και αν χρειστεί, τον Πατριάρχη !!!!!!!!

Κι αν κάποιος δικηγόρος πιστεύει σε άλλη θρησκεία ή είναι άθεος ή απλά δεν ασχολείται με θρησκείες;

Εδώ έρχεται μια λαμπάδα με ειδική πτήση και τιμές αρχηγού κράτους από το Ισραήλ επί καραμανλαριστεράς. Οσοι σέβονται τον εαυτό τους απέχουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.