Διάρρηξη στην Κανδήλα όσο ήταν σε εξέλιξη η Γιορτή Ντομάτας

Διάρρηξη στην Κανδήλα όσο ήταν σε εξέλιξη η Γιορτή Ντομάτας

Σεπτέμβριος 22, 2018 - 10:45
2 σχόλια

Όπως φαίνεται, οι κάτοικοι των χωριών δεν τολμούν να πάνε στα πανηγύρια ή στις γιορτές που διοργανώνονται στον Δήμο Τρίπολης δίχως να φοβούνται ότι θα πέσουν θύματα ληστείας.

Χθες Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην Κανδήλα όλο το χωριό ήταν στην 7η Γιορτή Ντομάτας, μια γιορτή που προωθεί το προϊόν της περιοχής. Ενώ, όμως, η γιορτή ήταν σε εξέλιξη, επιτήδειοι, οι οποίοι «χτυπούν» σπίτια, έκαναν διάρρηξη σε μια οικία στο χωριό την ώρα που οι ιδιοκτήτες διασκέδαζαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαθέτουμε.

Κάθε φορά που διοργανώνεται μια γιορτή, ένα πανηγύρι ή μια εκδήλωση στα χωριά μας, φαίνεται ότι κάποιοι καραδοκούν για να επωφεληθούν από την  απουσία των ιδιοκτητών. Η ασφάλεια στα χωριά της Αρκαδίας, όσο και στην ίδια την πόλη της Τρίπολης, συνεχώς υποβαθμίζεται, τα κρούσματα αυξάνονται, η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων κλιμακώνονται.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ε τοτε να δωσουμε το προγραμμα των πολιτιστικων εκδηλωσεων του καθε χωριου στην αστυνομικη διευθυνση και να μας προσεχουν οταν εμεις θα γλενταμε...χαχαχα

σύντομα έρχεται και η σειρά σου να σε κλέψουν κυριε "Πρόταση". Δεν εχουν αφήσει και κανέναν. Βέβαια τότε θα σου κοπεί το γέλιο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.