Τζιούμης: Νικήτρια των επόμενων εκλογών η παράταξη «Τρίπολη Αύριο»

Τζιούμης: Νικήτρια των επόμενων εκλογών η παράταξη «Τρίπολη Αύριο»

Σεπτέμβριος 20, 2018 - 17:13
17 σχόλια

Κατά τη συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες περί μη καθόδου της παράταξής του στις επόμενες εκλογές:

«Επειδή πλησιάζουμε στις εκλογές και επειδή βλέπω ότι θα αρχίσουν να γίνονται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, και επειδή αυτές τις ημέρες ψυθιρίζονται διάφορα πράγματα, έχω να κάνω μια δήλωση: Θα είμαστε υποψήφιοι και θα είμαστε οι νικητές στις επόμενες εκλογές».

Καταλαβαίνω την ανησυχία άλλων συνυποψηφίων μου, αλλά δηλώνω ότι όχι μόνο θα είμαστε υποψήφιοι, αλλά και ότι θα είμαστε νικητές.

Μάλιστα, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε σε μια δημοσκόπηση που βγήκε τις τελευταίες ημέρες, τα αποτελέσματα της οποίας ανησύζησαν, όπως είπε, τους συνυποψηφίους του.


17 Σχόλια

Όχι με τον Τοτό δεν το ξέρω.Ξέρω όμως το άλλο,πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, χα χα χαχανα!

Θα σε παραδεχτώ αν γκρεμισεις αυτα που εχεις χτισει (λογικα θα εισαι πλουσιος δε σε ξερω η αληθεια ειναι) και γινεις ενα με μας. Να πεινασεις να στεναχωρηθεις να ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΣ . Τοτε θα γινεις ο καλυτερος Δημαρχος . Και ανθρωπος. Τοτε θα μας καταλαβεις οταν θα απαιτεις μαζι μας . Σε παρακαλω καταλαβε τι εννοω ο εχω 2 χιτωνες... Μιλαμε για την απολυτη ανατροπη.

ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΜΑΖΕΨΟΥ

Ο μονος που πρεπει να ανησυχει εισαι εσυ Κωστα ,ολοι οι αλλοι σε εχουν για πλακα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με Τσαμούλο, Τσιούμη και Παυλή ... Καλό σας ταξίδι, σε όλους σας και μακριά από μας !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.