Απάντηση Βόσνου σε Κακλαμάνο: Αγνοώ τα ψέματα, εμπιστεύομαι τους πολίτες

Απάντηση Βόσνου σε Κακλαμάνο: Αγνοώ τα ψέματα, εμπιστεύομαι τους πολίτες

Σεπτέμβριος 20, 2018 - 11:03
12 σχόλια

Την απάντησή του με ένα δελτίο τύπου φαίνεται να δίνει ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος σε όσα είπε στη συνέντευξή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Αναστάσιος Κακλαμάνος (Στη «σέντρα» βγάζει ο Κακλαμάνος τον Βόσνο ).

Στο δελτίο τύπου αναφέρει:

Παρά τις σοβαρές , από πολύ νωρίς διαφωνίες  μου , κυρίως για θέματα   λειτουργίας της παράταξης και της  διοίκησης  του Δήμου , που δυστυχώς εκ του αποτελέσματος  σήμερα δικαιώνομαι ,  θεώρησα υποχρέωση μου , να συνεχίσω να συμβάλω , από οπουδήποτε  θέση  , με όλες μου τις δυνάμεις  , για το καλό του Δήμου μας   , μέχρι την λήξη της θητείας μας .

Επίσης  , με την συμμετοχή , θεώρησα  ότι  επιπλέον  συνεχίζει να διατηρείται  οριακά  ,  η απαραίτητη  πλειοψηφία  , τιμώντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη και την ελπίδα που μας εναπόθεσε η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας .

Σήμερα , προσπερνώ  & αγνοώ  , όλους τους αυτοκλήτους  και  ανεπαρκείς  , για να είναι κριτές  , που  πανικόβλητοι ,  «αλαλάζουν « με ψέματα και ύβρεις  , εμπιστευόμενος την κοινωνία των πολιτών , που όλους μας γνωρίζει , παρακολουθεί και καθημερινά κρίνει .

Άλλωστε  , η προσωπική μου μακρόχρονη  αυτοδικοιητικη διαδρομή  , έχει αξιολογηθεί

---με την πρωτιά στην Επαρχεία Μαντινείας  , σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος ( 1994 )

---με την τιμητική θέση του Δημάρχου Τεγέας , δυο διαδοχικές  εκλογές  ( 2002-2006 )

-- με την εκλογή μου σαν πρώτος  Δημοτικός  Σύμβουλος  Δ.  Τρίπολης ( 2014 )

---Και σαν πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος  της παράταξης μου , στην Περιφερειακή Ένωση         Δήμων ( ΠΕΔ ) όλης της Πελοποννήσου , δυο διαδοχικές φορές  ( 2011-2014 )

Που  ελάχιστοι  άλλοι ,  έχουν τιμηθεί τόσο .

Γιαυτο , θα αναμένω με εμπιστοσύνη  , για άλλη μια φορά , την τελική και αναμφισβήτητη  κρίση της    κοινωνίας των  συμπολιτών μας   , που θα αποδώσει για άλλη μια φορά  ,  σε όλους  μας  ,  αυτό που πραγματικά  αξίζουμε  .

 

            

                                                             Με εκτιμηση

                                                      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΣΝΟΣ

  


12 Σχόλια

Συγχαρητήρια, καθηγητής πράγμα και με μακρόχρονη αυτοδιοικητική διαδρομή και δεν ξέρει να γράφει και να συντάσσει ένα κείμενο!!!!!!!! Άξιος Άξιος!!!!!!!!!!

Οι συντακτικές του ικανότητες είναι το τελεταίο σε μια μακρά σειρά προβλημάτων. Ελπίζω μόνο να μη σπεύσουμε να τα κάνουμε και δικά μας στις εκλογές.

@APOTROPEA SXOLIA είσαι πολύ γελοίος και πολύ κομπλεξικός. Δε ντρέπεσαι ρε γελοίε; Πόσο άντρα σε κάνει το σχόλιο σου;

Βοσνο με τον μόνο που μπορεί να ξανά εκλεγείς είναι ο Τσιαμουλος!! Κάνε κανα κονε μαζί του όσο προλαβαίνεις για να χωρέσεις!!

Τραγικο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.