Πρόταση από το Campionato απέρριψε ο Αστέρας για τον Δουβίκα

Πρόταση από το Campionato απέρριψε ο Αστέρας για τον Δουβίκα

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 15:09
1 σχόλια

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για το ενδιαφέρον της Στάνταρ Λιέγης για τον Τάσο Δουβίκα όμως σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα SDNA ο Αστέρας Τρίπολης απέρριψε την πρόταση της Ιταλικής ομάδας.

Αναλυτικά

Ποιος είπε πως η Σταντάρ Λιέγης ήταν η μοναδική ομάδα του εξωτερικού, που το φετινό καλοκαίρι κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης για τα πόδια του Τάσου Δουβίκα; Το SDNA αποκαλύπτει την προσφορά – made in Italy – για τον 19χρονο επιθετικό.

Όπως κυκλοφόρησε και γράφτηκε τον Ιούλιο, τα 850 χιλιάρικα της Σταντάρ Λιέγης κρίθηκαν λίγα από τον Γιάννη Καϋμενάκη, με αποτέλεσμα να «γειωθεί» χωρίς ιδιαίτερη σκέψη το ενδιαφέρον της βελγικής ομάδας.

Εκτός όμως από την Σταντάρ, στο γραμματοκιβώτιο του Αστέρα έπεσε συν τω χρόνω ένας ακόμα φάκελος με προσφορά δεύτερου συλλόγου του εξωτερικού για τον Δουβίκα.

Ο φάκελος είχε ιταλικό γραμματόσημο και αποστολέα κλαμπ που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα.

Δανεισμός και οψιόν αγοράς 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Τι περιελάμβανε η πρόταση;

Τον ετήσιο δανεισμό του Δουβίκα έναντι 250.000 ευρώ για τον Αστέρα και οψιόν αγοράς που θα έμπαινε αυτόματα σε ισχύ, από την στιγμή που ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιζε 10 ματς στη Serie A, με τους Αρκάδες να λαμβάνουν άλλο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ούτε όμως και με αυτή την προσφορά ο Καϋμενάκης συγκινήθηκε και κάπως έτσι άλλωστε, ο Δουβίκας παρέμεινε αμετάθετος στην Τρίπολη.

Τι πράγμα; Αν ο 19χρονος επιθετικός «λογοδόθηκε» με σουπερλιγκάτη ομάδα – όπως έγραψε προ ημερών το SDNA – πριν ή μετά την ιταλική πρόταση;…

Ε αυτό, είναι κάτι που μονάχα ο κυρ Γιάννης ο Καϋμενάκης μπορεί να γνωρίζει, άντε και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή agent Πίνι Ζάχαβι.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μόνοι σας τα γράφετε και μόνοι σας τα διαβάζετε.Δεν σας πιστεύει κανένας.Τα ίδια λεγατε και γραφατεκαι περισυ για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.