Στη «σέντρα» βγάζει ο Κακλαμάνος τον Βόσνο (vid)

Στη «σέντρα» βγάζει ο Κακλαμάνος τον Βόσνο (vid)

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 13:47
11 σχόλια

«Απασφάλισε» ο πρόεδρος του ΔΣ - Ρήγμα στην παράταξη Παυλή

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κακλαμάνος, όταν κλήθηκε, σε συνέντευξη Τύπου, να απαντήσει σε συνέντευξή του στις κατηγορίες ότι γελοιοποιεί τη διαδικασία των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στον απόηχο της συνεδρίασης του ΔΣ την Τρίτη. (δείτε ΕΔΩ)

Στην ουσία, θέτει ζήτημα πολιτικής ηθικής και ζητεί από τον κ. Βόσνο, αν θέλει, να παραιτηθεί έντιμα και να μην υπονομεύει την παράταξη. «Κακώς τον ανέχεται ο κ. Παυλής».

Όσο πάμε προς τις εκλογές, υπάρχει μεγαλύτερη ένταση. Δεν θα κάνουμε το ΔΣ καφενείο ούτε θα δώσουμε δικαίωμα.

Ο κ. Κακλαμάνος, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχθηκε για τη διεύθυνση της συζήτησης χθες ως προς το θέμα της δημιουργίας Μουσείου του Αγώνα στην Τρίπολη, αλλά και την «επίθεση» εκ μέρους του κ. Βόσνου, δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Παυλή. Τα όσα είπε ο κ. Βόσνος χθες αλλά και τα όσα ανέφερε ο κ. Κακλαμάνος σήμερα, δεν παραπέμπουν σε μια παράταξη που ομονοεί, ενώ πλέον είναι ορατή η τάση ανεξαρτητοποίησης του πρώην δημάρχου Τεγέας.

«Ο κανονισμός πρέπει να τηρείται. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους επικεφαλής των παρατάξεων, που καμιά φορά ξεφεύγουν οι άνθρωποι, αλλά άνθρωποι είναι», υπογράμμισε ο κ. Βόσνος.

Στη συνέχεια, ο κ. Κακλαμάνος αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που είχε με τον κ. Βόσνο χθες, όταν ο δεύτερος ζήτησε τον λόγο ενω είχε κλείσει ο δήμαρχος το θέμα:

«Όταν χάνουμε το μέτρο του σεβασμού, ξεφεύγουμε. Έχετε δει εσείς ποτέ να κλείνει ο επικεφαλής το θέμα και μετά να ζητάει ο σύμβουλός του τον λόγο; Να κλείνει το θέμα ο δήμαρχος, ο δήμαρχός μου, και μετά να ζητάει σύμβουλος τον λόγο για να καπελώσει τον δήμαρχο; Έχετε δει να μιλάει ο Πρωθυπουργός και να πετάγεται βουλευτής μετά τον Πρωθυπουργό και να ζητάει τον λόγο;»

 Ο κ. Βόσνος, κατ' επανάληψη μου ζητάει τον λόγο. Θέλοντας τι; Να δείξει ότι είναι πιο έξυπνος από τον δήμαρχο; Έχω στερήσει σε κανέναν τον λόγο; Εχθές, σε ένα θέμα που κράτησε τρεις ώρες, σε ποιον στέρησα τον λόγο;

«Δεν φιμώνω, τηρώ τη διαδικασία. Ανοίγω κατάλογο ομιλητών. Αν είναι να είναι τόπος προβολής το ΔΣ, εγώ δεν θα το επιτρέψω.»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης αναφέρθηκε στο έργο που δεν έχει κάνει ο κ. Βόσνος:
«Ο κ. Βόσνος είναι ένας δημοτικός σύμβουλος που ευτύχησε ή ατύχησε να διατελέσει επί δύο τετραετίες δήμαρχος Τεγέας, δεν νομίζω ότι είναι και κάποιο έργο που έχει παρουσιάσει τόσο πολύ σοβαρό που να δικαιούται να υπερκεράσει τον δήμαρχο».
«Εσκεμμένα θέλει να προκαλέσει τον πρόεδρο, δηλαδή εμένα, προκειμένου να βρει βήμα. Αν αρχίσω να μιλάω για το έργο που του έχει ανατεθεί... Τι έχει τελειώσει από το έργο που έχει ολοκληρώσει; Τι έχει τελειώσει με τις διανοίξεις των οδών; Τι έχει τελειώσει με τους κυκλοφοριακούς κόμβους; Τι έχει τελειώσει με τις ανεμογεννήτριες; Τι έχει τελείώσει για να δικαιούται να ξεπεράσει τον δήμαρχο;»

Σαφέστατα είναι εκτεθειμένος ο κ. Βόσνος και τον θεωρώ ανήθικο αυτό το οποίο κάνει. Νομιμοποιούμαι να γνωρίζω.

Μιας και τον Μάιο του 2019 οδηγούμαστε σε εκλογές, να καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει να έχουμε ισορροπημένη κατάσταση, είπε, τέλος, ο κ. Κακλαμάνος, ζητώντας από τον κ. Βόσνο να παραιτηθεί και να μην τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια της παράταξης.

Ακολουθεί βίντεο
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Στη «σέντρα» βγάζει ο Κακλαμάνος τον Βόσνο


11 Σχόλια

Έχεις δίκιο ρε Κακλαμάνο. Δεν μπορείς να κάνεις το μπ####λο καφενείο..Είστε για λύπηση, πραγματικά..Ευτυχώς που πλησιάζουν οι μέρες σας και η πόλη θα ανασάνει και πάλι και θα βγει από τα σκ@τ@ που την έχετε ρίξει. Πραγματικά θλιβεροί..

Δείγμα του που μπορεί να φτάσει το δοκιμασμένο πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ δημοσίως. Ιδιωτικά φανταστείτε

Τάσο, ξέρεις πώς λέγεται όταν κάποιος κρατάει στο χέρι του μια σχεδόν φαγωμένη φέτα ψωμιού; "Τά'φαγε τα ψωμιά του" λέγεται...Αφιερωμένο στην παράταξή σας και στη δημοτική σας αρχή...

Δυστυχώς εκεί μας έχουν καταντήσει... Αντι να ασχολούμαστε πχ με το Σωτηράκη, που είναι ο πιο φιλότιμος αντιδήμαρχος που έχει περάσει απ την πόλη, ασχολούμαστε με τα ###

Γιά τίς ανεμογεννήτριες φταίει ο Βόζνος. Καί τώρα πού ειναι στήν απέξω γιατί δέν τά λύνει ο αρχηγός σας. Σκούπα θά φύγετε ολοι......

Η γνωστή μέθοδος Παυλή για την ανικανότητά του και την ανυπαρξία του θα αρχίσει τώρα να τα ρίχνει στους συμβούλους του που δεν ήταν καλοί. Αυτοί φταίνε τώρα που δεν έχει κάνει κάνει τίποτα ο Μήτσος τα τελευταία 4 χρόνια. Εύγε Μήτσο , καλά το πας....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.