Μποροβήλος: Γιατί όχι και κατάκτηση του Κυπέλλου...

Μποροβήλος: Γιατί όχι και κατάκτηση του Κυπέλλου...

Σεπτέμβριος 19, 2018 - 10:09
2 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος εξέφρασε την αισιοδοξία του και τις υψηλές βλέψεις που υπάρχουν στην ομάδα αναφορικά με τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος .

Αναλυτικά

«Νομίζω ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός και ο κατ’ εξοχήν θεσμός των εκπλήξεων. Και ήδη το είδαμε από τα πρώτα παιχνίδια με τη μορφή που έχει φέτος, που και ομάδες, που εν έχουν μεγάλα ονόματα προχώρησαν και να γράψουν ιστορία. Μακάρι στο τέλος να φτάσουν όχι μόνο οι καλύτεροι, αλλά και οι τυχερότεροι».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα αποκλεισμού των μεγάλων ομάδων: «Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε κάτι. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και στο τρίτο και στον τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Οι μεγάλοι θα δώσουν τα παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς διπλό αγώνα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον όμιλο: «Είδαμε τον ΠΑΟΚ με τον Άρη, που θα έχουν ένα ματς στη Θεσσαλονίκη, όλοι οι όμιλοι έχουν τη σημασία τους και δεν ξέρεις από πού μπορεί να έρθει».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Στόχος του Αστέρα διαχρονικά είναι να μπορέσει να φτάσει σε έναν τελικό και γιατί όχι να το κατακτήσει. Έχουμε πάει μια φορά σε τελικό και δύο σε ημιτελικούς, γιατί όχι να είμαστε πιο τυχεροί να πάμε τελικό φέτος και να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του τροπαίου».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.