Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης - Παναρκαδικός 2-1 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης - Παναρκαδικός 2-1 (vid)

Σεπτέμβριος 16, 2018 - 18:49
8 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης ήταν η μεγάλη νικήτρια με σκορ 2-1 το απόγευμα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας αφήνοντας εκτός Κυπέλλου Αρκαδίας τον Παναρκαδικό.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο πάθος, δύναμη και με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι οι κιτρινόμαυροι απέδεξειαν γιατί θεωρούνται ένα από τα μεγάλα φαβορί της εφετινής Α' Αρκαδίας όχι απλώς κοιτώντας στα μάτια τον Παναρκαδικό αλλά αποκλείοντας τον παίρνοντας ιστορική νίκη.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Δημήτρη Λυμπερόπουλου στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου στον ώμο προϊών των δυνατών μονομαχιών που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στην αριστερή πλευρά της ωμοπλάτης του.

Η ΑΕΚ Τρίπολης ήταν πολύ διαβασμένη έχοντας διαστήματα ασφυχτικού πρέσινγκ που είχε ως αποτέλεσμα λάθη από πλευράς τριφυλλιού τα οποία και οδήγησαν στα δύο γκολ αλλά και στην δημιουργία κάποιων άλλων φάσεων για τους κιτρινόμαυρους με τους πράσινους από την άλλη αν δείχνουν πως χρειάζονται ακόμα χρόνο.

Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα και με περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δοκάρι στο 6' με τον Αρδάμη ενώ στο 21' μετά το λάθος του Ψυχογιού έξω από την περιοχή ο Κολιόπουλος έκανε το 1-0. Ο Παναρκαδικός ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το 35' και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια στο 41' μετά από φάουλ του Τσιώλη πρώτη κεφαλιά του Μουλιάτου και με με δεύτερη από αμυντικό της ΑΕΚ η μπάλα να πάει στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα βγήκε καλύτερα και με προφανή διάθεση να πιέσει πιο ψηλά την άμυνα της ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους να είναι άριστα οργανωμένη στα αμυντικά τους καθήκοντα ψάχνω τις κόντρα επιθέσεις. Στο 67' ο Ευγένιος Πετρόπουλος έκλεψε στα δεξιά την μπάλα, σέντραρε χαμηλά στον Ανδριανό και αυτός με ωραίο γυριστό πλασέ έγραψε το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς. Από κει και πέρα ο Παναρκαδικός αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης  όμως δεν τα κατάφερε στις φάσεις που είχε με το 2-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

AEK Tρίπολης (Κ. Καλογιαννίδης): Κοκκινάκος, Πετρόπουλος Ε., Μπίσσιας (Λιαρίκος), Λιακόπουλος, Καψής, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Πετρόπουλος Ευ., Ανδριανός (Σαλαπάτας), Δήμος, Πρίφτι.

Παναρκαδικός (Α. Μαυρέας): Ψυχογιός, Καναβέτας, Μπινιώρης, Λυμπερόπουλος Δ. (Καπετανάκης), Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτος, Τσιώλης, Στρέμπας, Λυμπερόπουλος Ν., Γεωργόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης-Παναρκαδικός 2-1


8 Σχόλια

Πολύ γέλιο σήμερα. είδα κάτι φατσες,άλλο πράγμα.ρε τι είναι το γήπεδο?κάθε καρυδιάς καρύδι.τουλαχιστον μερικοί να πλένεστε.διοτι μοσχομυριζατε.μαλλον δεν περισσεύουν χρήματα.και μετά θελετε παραγοντισμο.ουστ ξεφτιλες.

Χωρις τον Αστερα ειστε ομαδα τοπικου... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...

ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.