Σμυρνιώτης: Η δημοτική αρχή να σεβαστεί τα χρήματα των δημοτών (vid)

Σμυρνιώτης: Η δημοτική αρχή να σεβαστεί τα χρήματα των δημοτών (vid)

Σεπτέμβριος 13, 2018 - 19:36
7 σχόλια

Προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών της Τρίπολης έθιξε ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, προτάσσοντας, ασφαλώς, την καινούρια καταστροφή από τη σφοδρή χαλαζόπτωση που στοίχισε ακόμα και ολόκληρη την παραγωγή των γροτών της Αρκαδίας, ζητώντας την άμεση καταγραφή των ζημιών:

«Δυστυχώς προχθές μια μεγάλης έκτασης χαλαζόπτωση πρόσθεσε ακόμα μία καταστροφή στην αγροτική παραγωγή του Δήμου μας και σε άλλες περιοχές της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Πρέπει άμεσα ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει σε δίκαιες εκτιμήσεις, προκειμένου οι άνθρωποι που επλήγησαν και είναι ασφαλισμένοι, να πάρουν άμεσα τις αποζημιώσεις. Αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα, με δίκαιο τρόπο και χωρίς παρεμβάσεις και παραγοντισμούς».

Ακόμα, σε σχέση με την έναρξη της παρούσας σχολικής χρονιάς, ο κ. Σμυρνιώτης έψεξε τη δημοτική αρχή για τη μηδενική συντήρηση των σχολείων, με αφορμή και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Μιστριώτειο Γυμνάσιο: «Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Να γίνει το αυτονόητο, μια στοιχειώδης συντήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων, για να μην φτάσουμε σε αυτό το κατάντημα που παρουσιάζει το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Τρίπολης. Μετά την αποξήλωση, που σωστά έγινε, οι οπλισμοί βρίσκονται στον αέρα και οξειδώνονται καθημερινά. Δεν είναι επιχείρημα το ότι θα εντάξει το Μιστριώτειο σε κάποιο πρόγραμμα. Υπάρχει αίτημα στο υπουργείο Παιδείας; Απαράδεκτη η συμπεριφορά απέναντι στη μαθητική κοινότητα».

Τέλος, ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο παιδικός σταθμός της ΚΕΔΗΤ στου Θάνα δεν είχε καμία εγγραφή, ενώ υπήρχαν voucher:

Έναν στοιχειώδη σεβασμό στα χρήματα των δημοτών έπρεπε να τον είχαν. Να μην κρύβουν άλλο το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σμυρνιώτης: Η δημοτική αρχή διέλυσε τις δομές του δήμου Τρίπολης


7 Σχόλια

Φυσικά και είναι ο μόνος που δικαιούται να μιλάει γιατί και έργα έκανε και νέες δομές δημιούργησε στο Δήμο και σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα αξιοποίησε. Οι σημερινοί να μας πεις τι έχουν κάνει,

@09:47 τα έχεις μπερδέψει κουκλίτσα μου. Αξιοποίησε αυτά που του είχε έτοιμα η διοίκηση Κοτσιάνη στην οποία μετείχε ο Τζιούμης

@;12:36 Και αφού τα είχε έτοιμα η διοίκηση Κοτσιάνη, γιατί δεν τα υλοποιούσε ο ίδιος ρε καραγκιοζάκι; Περίμενε να έρθει ο Μεσσίας; Και δεν κατάλαβα τη φράση "αυτά που του είχε έτοιμα". Από πού κι ως πού ΤΟΥ τα είχε έτοιμα; Του Σμυρνιώτη συγκεκριμένα; Ο Κοτσιάνης δηλαδή ετοίμαζε τις μελέτες για πλατεία Άρεως και Πετρινού, αποκλειστικά για να τις υλοποιήσει ο Σμυρνιώτης; Ουστ, ρε παπαγαλάκια του Παυλή, που βγάλατε και γλωσίτσα, πουθενάδες ανύπαρκτοι! Πλησιάζει ο καιρός που θα κουνήσετε μαντίλι και θα ξαναγυρίσετε στις τρύπες σας σαν τους αρουραίους των υπονόμων..

14.26 οταν δεν εχεις επιχειρηματα και κατι αλλο να πεις,το βρισιμο παει γονα ,εκεινο που ξερω να σου πω εγω περι μελετων κοτσανη κλπ ειναι οτι επι δημαρχειας κοτσανη ειχε ηδη αναρτηθει η ταμπελα για την αναπλαση της πλατειας πετρινου και μαλιστα η πλατεια εχει την μορφη που εδειχνει εκεινη η ταμπελα !!!!!! τωρα το οτι ολοι τα κρατανε τα εργα για τα τλτ χρονια και ο κοτσανης δεν προλαβε,και το εκανε ο επομενος ,αλλουνου παπα ευαγγελιο,ειτε ηταν ο γιαννης ειτε οποιος αλλος,αυτα γτια να μιλαμε με γεγονοτα ,και οχι με παπατζιλικια,το ιδιο και για αλλα εργα και οχι μονο για πλατεια πετρινου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.