Βλάσης: Δεν θα στηρίξει Τατούλη η Νέα Δημοκρατία

Βλάσης: Δεν θα στηρίξει Τατούλη η Νέα Δημοκρατία

Σεπτέμβριος 01, 2018 - 18:47
4 σχόλια

Με βεβαιότητα μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης από την Κόρινθο όπου βρέθηκε κατά την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη όχι για το ποιον θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία για την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου αλλά για τον ποιον δεν θα στηρίξει.

Ο βουλευτής Αρκαδίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και δήλωσε ότι «όταν έρθει η ώρα» η ΝΔ θα προτείνει ένα νέο πρόσωπο, άφθαρτο, που χωρίς λαϊκισμό θα κάνει έργα για τον τόπο και θα φέρει ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, όπως η δική του υποψηφιότητα σηματοδοτεί την «ποιοτική ανανέωση» του κόμματος στην Αρκαδία.

Βέβαια, ο κ. Βλάσης ξεκαθάρισε ότι την πορεία του κόμματος την καθορίζει ο πρόεδρος και όλοι οι άλλοι ακολουθούν.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης επί της ουσίας δεν έχει πει τίποτε για τη στήριξη ή μη του Πέτρου Τατούλη. Ασφαλώς έχει διερευνήσει τα ενδεχόμενα του δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα, της Φεβρωνίας Πατριανάκου και πολύ έντονα ακουγόταν το όνομα του πρώην υπουργού και ιδιαίτερα αγαπητού στην Πελοπόννησο Ανδρέα Λυκουρέντζου. Ως προς τον κ. Νίκα, σύμφωνα με τον Τύπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του πρότεινε να διαλέξει ανάμεσα στην υποψηφιότητα του βουλευτή ή του δημάρχου. Η Φεβρωνία Πατριανάκου, από την άλλη πλευρά, δεν έχει κανένα έρεισμα στην Πελοπόννησο ώστε να ανταγωνιστεί την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος από την Εμποροπανήγυρη της Τεγέας είχε δηλώσει ότι η «Νέα Πελοπόννησος» θα κατεβεί ανεξάρτητη στις εκλογές, καθώς ανεξάρτητη ήταν πάντα. Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος θα μπορούσε να «κοντράρει στα ίσα» τον νυν περιφερειάρχη, έχει δηλώσει ότι δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές, αλλά ότι θα είναι «παρών» στην παράταξη και στα πολιτικά πράγματα.

Τολμάμε να πούμε ότι σε αυτή τη φάση της πολιτικής του καριέρας, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμος σε μια θέση μεγάλου οργανισμού, εφόσον η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές.

Επί της ουσίας, λοιπόν, και αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι κατά τις προηγούμενες εκλογές η ΝΔ στήριξε τον Πέτρο Τατούλη, προς το παρόν τουλάχιστον δεν διαφαίνεται από πουθενά η βεβαιότητα που εκφράζει ο βουλευτής Αρκαδίας. Αυτό που διακυβεύεται, όμως, είναι η συσπείρωση του εκλογικού σώματος της Νέας Δημοκρατίας από δηλώσεις ένθεν κακείθεν που ενδεχομένως τής κοστίσουν μία από τις πιο νευραλγικές Περιφέρειες της χώρας.

Πάντως, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε προχθές ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες.


4 Σχόλια

Και τώρα ο Τατούλης θα βάλει τη γάτα του να κλαίει επειδή δεν θα τον στηρίξει το κόμμα του ζαβού..

Μια απλη ερωτηση εχω να κανω.... Για ποιο λογο να μην στηριξει η νδ τον τατούλη??? Αφου τη προηγουμενη φορα τον ειχε στηριξει....τώρα τί την ενόχλησε??? Τί άλλαξε???? Οτι μπορει να βγει η κορη του βουλευτης.... αυτος είναι ο λόγος που ακούμε εδώ και πολλούς μήνες ότι δε θα ειναι ο τατούλης??? Και στη τελική καλό θα ήταν ο μητσοτακης να κατεβασει νεοδημοκρατες υποψηφιους βουλευτες.... Όχι τέως πασόκους....(ακουγεται και για το νικολακη...)

@20:37 Πήξαμε στους ΠΑΣΟΚους Νικολάκηδες. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι το ίδιο δυσάρεστο και οδυνηρό και για τους δύο. Δήμος και Βουλή στα όνειρά τους. Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω, που έλεγε και ο Χατζηγιάννης..

Εκοψε το Γιοβας , τωρα ο Τατουλης δεν του κανει, θα σβησει το Γιαννακοπουλος και θα μεινει με το Βλασης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.