Έκαναν «σκεπαστή» την πλατεία Άρεως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ

Έκαναν «σκεπαστή» την πλατεία Άρεως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ

Αύγουστος 31, 2018 - 22:46
19 σχόλια

Με ενθουσιασμό, καπνογόνα, συνθήματα και παλμό οι φίλαθλοι της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την κιτρινόμαυρη αποστολή το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Ο χώρος έξω από το ξενοδοχείο "Μαίναλον" όπου θα διαμείνει η Ένωση έγινε κερκίδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του να γνωρίζουν την αποθέωση από τους φιλάθλους της ΑΕΚ που είχαν βρεθεί εκεί.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται στην αρκαδική πρωτευούσα για την σπουδαία αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο (1/9, 21:30) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".


19 Σχόλια

Θα έπρεπε να ντρέπονται που ανέβασαν το λεωφορείο πάνω στην πλατεία. Ύστερα σου λενε ότι χαλάνε οι πλάκες της πλατείας. Η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο και έπαιζαν παιδιά. Είστε για λύπηση.

Οταν ανέβαινε το λεωφορείο του ΟΦΗ δε μιλάγατε, ούτε όταν μερικά νούμερα αποφάσισαν να πεζοδρομήσουν δρόμους μπροστά από 2 κεντρικά ξενοδοχεία και τα Δικαστήρια αναγκάζοντας και τα περιπολικά να ανεβαίνουν στην πλατεία.

Όσοι ανεβαίνουν πάνω στις πλατείες με το αυτοκίνητο είναι βλάκες άσχετα αν είναι ΑΕΚ ΟΦΗ ή οτιδήποτε. Ας περπατήσουν 100 μέτρα δε θα πάθουν τίποτα δεν θα τους πειράξει κανείς. Δηλαδή τα ξενοδοχεία στην Ύδρα που δεν υπάρχουν αυτοκίνητα πως λειτουργούν στη Δημητσάνα ανεβαίνεις στα πλακόστρωτα με το αυτοκίνητο. Αλλά ξέχασα στην Τρίπολη θέλουμε το αυτοκίνητο έξω από την πόρτα μας. Τεμπέληδες Ελληνάρες.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΛΑΦΡΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ.ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Κράτος οπερέτα - λαός χαβαλές. 20 τόνοι όχημα να κόβει βόλτα στο πλακόστρωτο. Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα............?

ΑΕΚΑΡΑ τιμώρησε τους υπερόπτες της ραχούλας Απόδειξε σήμερα ότι έχεις μεγάλη ιστορία.Δώσε ένα μάθημα σε όλους αυτούς που θέλουν να κοκορεύονται.Άν και Παναθηναικός θέλω να κερδίσει η ΑΕΚ γιατί έχει παρελθόν έχει παρόν και θα έχει και μέλλον.Ο Αστέρας έπρεπε να βρίσκεται στηΒ Εθνική όταν έριξε τον Ηρακλή.

Για τους χρήσιμους ηλίθιους των σχολίων να πούμε βέβαια οτι το λεωφορείο δεν ανέβηκε αυτόβουλα στην πλατεία αλλά με την παρουσία και προφανώς την άδεια της αστυνομίας

10 λουκουμαδες για να φωναξουν αεκ,οκ και τι εγινε? μηπως εχουν περισσοτερους φιλαθλους? οσο για το λεοφωρειο οτι και να πεις,για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα λιγο !!!

14:16 Ρε καραγκιοζάκο βαζελάκι, τολμάς ΕΣΥ και μιλάς για υποβιβασμό στη Β' Εθνική, βρε γελοίε τσαρλατάνε; Τραβάτε ρε μαζέψτε το μπου@@@λο που λέτε ομάδα, ρε ψωμολιγούρια, βρείτε τίποτα λεφτά να λιγδώσει το αντεράκι σας, που θα μιλήσετε και για τον Αστέρα, πεινάλες!

Όπως τα λες 10:40. Το λεωφορείο πήρε τέτοια κλίση, που παραλίγο να γυρίσει τούμπα. Ευτυχώς που ήταν άδειο. Ουστ ρε, στη σπηλιά σου

Το λεωφορείο ανέβηκε στην πλατεία χωρίς συνοδεία της αστυνομίας. Μετά από 5-10 λεπτά ήρθε η τροχαία και αντί να ξηλώσει πινακίδες το συνόδευσε. Το θέμα δεν είναι ποιας ομάδας ήταν το λεωφορείο αλλά ότι ανέβηκε στην πλατεία. Βγάλτε τις οπαδικές παρωπίδες πρωτόγονοι.

Όταν έρχονταν τα τουριστικά λεωφορεία και δεν είχαν που να σταθμεύουν ανέβαιναν στον πεζόδρομο. Για αυτό έγιναν οι θέσεις στάθμευσης για τα λεωφορεία πίσω από την πλατεία. Τώρα τι θέλετε να φτιάξουμε θέσεις στάθμευσης μπροστά από το ξενοδοχείο για τους κάφρους. Υ.Γ. Γιατί δε μένει τώρα ο Αστέρας στο ξενοδοχείο να γλιτώσουμε από τους κάφρους. Ο Αστέρας ποτέ δεν ανέβασε λεωφορείο όσο έμενε εκεί.

Στον τελικό κυπέλου που έπαιζε ο Αστέρας πόσα λεωφορεια ήταν επάνω στην πλατεία θυμάστε ?Α τότε έπαιζε η τοπική ομάδα και δεν προκαλούσε φθορές .Α ρε ταγαρια

Στον τελικό του κυπέλλου εξυπνάκια η πλατεία δεν είχε ανακαινιστεί. Προβοκάτορες ότι σας κατέβει λέτε για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Αστυνομία... αδικαιολόγητη. χανουμια αδικαιολόγητα.

17:33 Ταγάρι και τροκάνι είσαι εσύ κι όλο σου το σόι άσχετε. Καλά σου λέει ο άλλος. Η πλατεία τότε δεν είχε αναπλαστεί ρε λιγδοτάμπαροοοοοοοο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.