Τρίπολη - Μύκονος 1-0

Τρίπολη - Μύκονος 1-0

Αύγουστος 24, 2018 - 19:23
6 σχόλια

Έκτροπα δεν συμβαίνουν μόνο στο Νησί των Ανέμων αυτό το καλοκαίρι. Συμβαίνουν και στην πόλη μας, και μάλιστα σε κεντρικότατα σημεία!

Το συγκεκριμένο εσώρουχο σε χρώμα κόκκινο της φωτιάς και μάλλον αποκαλυπτικό παρά... καλυπτικό, βρέθηκε αμέριμνα πεταμένο σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης, να προκαλεί ερωτηματικά αφού η θέση του δεν είναι στο κάγκελο του Δήμου όπου έχει τοποθετηθεί...

Ο αναγνώστης που μας έστειλε τη φωτογραφία σημειώνει:

Ξεπεράσαμε και την Μύκονο τελικά στην Τρίπολη.  Όταν στην Μύκονο γνωστές ντίβες του διεθνούς jet set, κάνουν πασαρέλα φορώντας τα μικροσκοπικά μαγιό τους, εδώ στην Τρίπολη μιά άγνωστη κοπέλα κρέμασε επιδέξια το μικροσκοπικό και σέξυ στρινγκ κιλοτάκι της δίπλα σε πολύ γνωστό ανδρικό κομμωτήριο, σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης......!!!

Τελικά στην Τρίπολη είμαστε πιο φευγάτοι.και από την Μύκονο.....!!!


6 Σχόλια

Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος. Μ' αυτή τη δημοτική αρχή γίνεται της π@@@@@ς το κάγκελο. Δεν θέλει και πολύ σκέψη

Όλο με την δημοτική αρχή ασχολείστε. Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται.... απλα σας εχει πάρει και τα σώβρακα!! η στριγκάκια!!

Πιο παλικαρι το εχασε? Αλλα που να βγαλεις ακρη με τοσες λ@υγκρες που μαζεψε η ομορφη πολη μας. Απο κυριλέ εγινε π@υστριλε με μπολικη βλαχια. Που εισαι ρε ΤΡΊΠΟΛΗ του 80 και 90 τωρα μεχρι και Δήμαρχος ειναι ξενος. Αρε Τριπολιτες θα έχουμε ασχημο τελος με την απραγια μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.