ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Η κυβέρνηση απάλλαξε τον λαό από την εξαθλίωση

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Η κυβέρνηση απάλλαξε τον λαό από την εξαθλίωση

Αύγουστος 21, 2018 - 18:45
12 σχόλια

Το μήνυμα της Νομαρχιακής ΕΠιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για το τι σηματοδοτεί η σημερινή μέρα εξόδου της χώρας μας από τα μνημόνια:

Φίλες και φίλοι.

Η 21η Αυγούστου αποτελεί πλέον μια διαφορετική ημέρα για την Ελλάδα και το Λαό της. 

Αποτελεί την πρώτη μέρα της εξόδου της χώρα μας από το καθεστώς των μνημονίων, όπου μας έβαλαν πριν οκτώ χρόνια οι κυβερνήσεις της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Η σημερινή κυβέρνηση κατόρθωσε μέσα από πολλές δυσκολίες και πολλά εμπόδια, που έθετε και θέτει το παλιό κατεστημένο, να απαλλάξει το Λαό μας  από τον κατήφορο της περαιτέρω φτωχοποίησης, του οικονομικού μαρασμού, της εξαθλίωσης, της ανεργίας, του εργασιακού μεσαίωνα και της απαξίωσης της χώρας μας στη διεθνή πολιτική και οικονομική σκηνή.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι προϊόν της συνετής πολιτικής, που άσκησε η φιλολαϊκή και μη εξαρτημένη από μίζες Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.


12 Σχόλια

Πλάκα μας κάνετε; με μειώσεις μισθών-συντάξεων-κάπιταλ κοντρόλ κ.λ.π. που ακολουθήσατε σε συνέχεια των κυβερνήσεων Σαμαρά-Γ.Παπανδρέου κ.λ.π.;ρε δεν πάτε καλά! και ότι πει η θεία Μέρκελ;

Γιατι δεν δινετε και σε μας οτι παιρνετε ρε παιδια????? Να βυθιστουμε και εμεις.....στη βλακεια....

Πως ακριβώς μας απάλλαξε απ την εξαθλίωση? Δε θα γίνουν οι περικοπές των συντάξεων και η μείωση του αφορολογήτου από 01/01/2019? Απλά οι "εταίροι" μας, βαρέθηκαν να μας δανείζουν και αποφάσισαν να μας στείλουν από 'κει που ήρθαμε. Γι' αυτό άλλωστε και το δημόσιο χρέος αυξήθηκε την εποχή των μνημονίων...

Η τρέλλα έχει απαλλάξει πολλούς από το μαρτύριο της πραγματικότητας. Η πίστη στην αριστερά δημιουργεί ανίατες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση ό,τι και να ισχυρίζονται, τους απαντάμε ναι. Πετάει ο Αλέκσης; πετάει.

Με την έξοδο από το πρόγραμμα και την απαλλαγή μας από τους θεσμός αναμένουμε την ανακοίνωση για επαναφορά 13 και 14 μισθού από μέρα σε μέρα.

Με μια κοινωνία σε εξαθλίωση (αυτοκτονίες, κομμένα ρεύματα σε νοικοκυριά, ανεργία, δυστυχία, απόγνωση), το ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης στο 24%, το δημόσιο πλούτο (ΔΕΗ, λιμάνια, αεροδρόμια) ξεπουλημένο, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο να κάνουν καπιταλιστικό πάρτυ ξεζουμίζοντας όσους έχουν ακόμα δουλειά σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, υγεία, παιδεία τσακισμένες, οι τραπεζίτες – τοκογλύφοι – μαυραγορίτες θησαυρίζουν, η εξουσιομανής κρατική καταστολή συνεχίζει απτόητη να τσακίζει βίαια όσους αντιστέκονται.

Α, και το καλύτερο: στη διεθνή σκακιέρα συμμαχία σαν πιστό σκυλί στα αιμοσταγή αφεντικά του κόσμου ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ισραήλ. Πιο φιλοαμερικάνικη κυβέρνηση δεν πρέπει να υπάρχει στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικόυ κράτους, ξεπερνά ακόμα και την αμερικανοκίνητη χούντα 1967-74. Είστε θρασύτατοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ! (Και νεοφιλελεύθεροι καπιταλιστές , δε διαφέρετε σε τίποτα από τη ΝΔ, πιο Θατσερικοί κι απ’το Μητσοτάκη)

Επειδή κυβερνάνε άθλιοι δε σημαίνει πως δια της ομοιοπαθητικής μειώνεται η αθλιότης. ΥΓ Εκείνος ο STOIXOS έχει περάσει στην Κυλλήνη ή χειροκροτάει ακόμη στην Ιθάκη;

Έξω οι βάσεις του θανάτου. Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ τώρα. Grexit τώρα και δραχμή. Απέλαση σε όλους τους Σωβιετικους "διπλωμάτες".

Το Συριακό λαο εννουν ρε κοινωνία Χααααχαχα Ο Αλλάχ να έχει καλά τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.