Δεν δήλωσε συμμετοχή στην Β' Αρκαδίας η Ελπίδα

Δεν δήλωσε συμμετοχή στην Β' Αρκαδίας η Ελπίδα

Αύγουστος 20, 2018 - 20:14
2 σχόλια

Η απόφαση της Ελπίδας να μην κατέβει την νέα αγωνιστική σεζόν η ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας θα μπορούσε να πει κανείς πως κάνει πιο φτωχό τον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Το μεγάλο "σχολείο" του Αρκαδικού ποδοσφαίρου η Ελπίδα μπορεί να μην συμμετέχει στην νέα Β' Αρκαδίας με την ανδρική της ομάδα ωστόσο θα συνεχίσει να βγάζει νέα ταλέντα και να προωθεί την ποδοσφαιρική της σοδειά μέσω των ακαδημιών της.

Έτσι λοιπόν κανονικά στα δύο (όπως αναμένεται για πρώτη φορά να γίνουν) ηλικιακά παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας θα λάβει μέρος η Ελπίδα ανεξάρτητα από την απόφαση της πρώτης ομάδας.

Παράλληλα με την Ελπίδα ένα ακόμα σωματείο που δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2018-2109 είναι η Φορτούνα κάνοντας τις ομάδες της Κυνουρίας 3 (Αχιλλέας, Ηρακλής, ΑΕ Μαρίου).

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η (κατάντια) του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.Μείον δύο ομάδες ακόμη.Κατά άλλα υπάρχει ΕΠΣ Αρκαδίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.