Μπακούρης: Παραδώσαμε ένα μεγάλο έργο στη Βόρεια Κυνουρία (vid)

Μπακούρης: Παραδώσαμε ένα μεγάλο έργο στη Βόρεια Κυνουρία (vid)

Αύγουστος 18, 2018 - 18:01
2 σχόλια

Τη βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να τοποθετήσει ηλεκτρικές ράμπες ΑμεΑ σε όλες τις παραλίες, ώστε να έχουν όλοι οι πολίτες και όλοι οι τουρίστες ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα εξέφρασε από το Παράλιο Άστρος ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μπακούρης, κατά την τοποθέτηση της πρώτης ηλεκτρικής ράμπας στην ακτή «Καλλιστώ» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Ο περιφερειακός σύμβουλος αναφέρθηκε στο αίτημα που δέχθηκε από τον Σύλλογο ΑμεΑ του Άστρους για την απρόσκοπτη και άνετη πρόσβαση στη θάλασσα από τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, το οποίο μετέφερε στην περιφερειακή αρχή και στον Πέτρο Τατούλη, που αμέσως ξεκίνησε τις διαδικασίες υλοποίησής του: «Μετά από έναν μεγάλο αγώνα και αρκετές δυσκολίες, καταφέραμε να παραδώσουμε αυτό το έργο στους ανθρώπους που ανήκει. Είναι ένα μεγάλο έργο, είχαμε υποχρέωση να τους το παραδώσουμε». 

Ο κ. Μπακούρης ευχαρίστησε την περιφερειακή αρχή και τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον Σύλλογο ΑμεΑ Άστρους, τον κ. Πέτρο Ζαμπούκο που από πλευράς του Δήμου ήταν δίπλα στην Περιφέρεια για την εύρεση του πλέον κατάλληλου χώρου, αλλά και τους επαγγελματίες που είδαν με καλό μάτι την προσπάθεια αυτή.

Η περιφερειακή αρχή έχει τη βούληση να τοποθετήσει σε όλες τις παραλίες της Πελοποννήσου ανάλογες ράμπες.

 

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)

Video: 

Περιφ. Σύμβουλος κ. Μπακούρης για την ηλεκτρική ράμπα ΑΜΕΑ


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.