Πέτρος Τατούλης: Η κυβέρνηση να δώσει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων

Πέτρος Τατούλης: Η κυβέρνηση να δώσει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων

Αύγουστος 17, 2018 - 16:34
4 σχόλια

Την πρότασή του για να δοθούν λύσεις στο πρόβλημα των κόκκινων δανείων εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή εγκαινίων της 48ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Ας επιχειρήσει η Κυβέρνηση πολύ σύντομα να δώσει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων που μας απειλούν. Θα είναι μια μεγάλη προσφορά εάν δοθεί η δυνατότητα από την Κυβέρνηση οι δανειολήπτες να έχουν το δικαίωμα να αγοράζουν τα κόκκινα δάνειά τους στην τιμή που τα ξένα funds τα διαπραγματεύονται».

Δελτίο Τύπου


4 Σχόλια

Τύφλα να'χουν οι παλαιοκομματικοί. Αν τα βάψουν ροζ πρέπει καλύπτεσαι

Μαύρο

@18.40 πολύ μαύρο μοιράζεις, είναι από αυτό που πήρε αυτός που σε έβαλε να γράφεις; Το κόμμα σου δυστυχώς <<τρώει>> τα παιδιά του.......

08:43 Δεν ξέρω αν το μαύρο που μοιράζει ο 18:40 είναι απ' αυτό που πήρε αυτός που τον έβαλε να γράψει, όπως λες, είμαι σίγουρος όμως ότι είναι εκείνο το μαύρο που θα πάρει σε τεράστιες ποσότητες ο Παυλής και ο περιφερόμενος θίασός του στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου..Τόσο μαύρο, που θα φάνε και οι κότες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.