Ισόπαλο το φιλικό με την Σπάρτη για τον Αστέρα (vid)

Ισόπαλο το φιλικό με την Σπάρτη για τον Αστέρα (vid)

Αύγουστος 15, 2018 - 15:02
1 σχόλια

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Σπάρτη που πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Τρίτη 14 Αυγούστου.

Τα δύο γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την αρκαδική ομάδα να ανοίγει το σκορ ε τον Σάλας και τους Λάκωνες να φθάνουν στην ισοφάριση με τον Ρασσιά.

Πολλές ήταν οι δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα με τον Σάββα Παντελίδη να βγάζει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τελευταίο φιλικό και πρόβα τζενεράλε πριν τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που έρχεται την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο σε μια άτυπη ρεβάνς του 1-1 της Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Τσιφτσής, Γλέζος, Χριστόπουλος, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι, Μπελόκ, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας

Αγωνίστηκαν και οι: Ρούνεϊ, Τζίμας, Αλμπάνης, Μιχελής και Κάρδαρης

Σπάρτη (Βαζέχα): Πάντος, Κοζάκης, Φραγκούλης, Καστριτσέας, Κολιτσίδας, Χάδιαρης, Καρβουνίδης, Παυλής, Βλαχομήτρος, Ντα Σίλβα, Καλούδης

Αγωνίστηκαν και οι: Κλέτον, Κυζιρίδης, Ρασσιάς, Καλούσης, Ντούσκας, Κολιάκος, Αναστασίου, Μπέζας, Αρώνης, Χουζούρης

Ειδήσεις: 
Video: 

Highlights: ΑΣΤΕΡΑΣ-Σπάρτη 1-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.