Ο Αστέρας, η «σπέκουλα» και ο δρόμος προς το γήπεδο

Ο Αστέρας, η «σπέκουλα» και ο δρόμος προς το γήπεδο

Αύγουστος 10, 2018 - 20:30
10 σχόλια

Στον δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και στα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της βροχής αναφέρθηκε ο Κώστας Τζιούμης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Τρίπολης την Παρασκευή 10 Αυγούστου.

Ο κ. Τζιούμης τόνισε το γεγονός ότι ο ίδιος πάλι είχε αναφερθεί σε αυτό το θέμα τον Μάιο όταν προκρίθηκε ο Αστέρας χτυπώντας το καμπανάκι , αλλά ακόμη και σήμερα δεν έχει γίνει κάτι.

Ο κ. Τσιαμούλος τόνισε ότι ο δρόμος έχει πρόβλημα εδώ και καιρό και δεν γίνεται να δυσφημίζεται έτσι η πόλη μας κάθε φορά που βρέχει και τυγχάνει να έχει αγώνα. Μίλησε για τους επενδυτές  της ομάδας, οι οποίοι όπως είπε, προσφέρουν πολλά στην πόλη και την τοπική οικονομία.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή την ομάδα. Σύμφωνα με το Επιμελητήριο η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι η πιο υγιής στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Ας μην περιμένουμε να κάνει αίτημα η ΠΑΕ για να φτιαχτεί ο δρόμος

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής απάντησε ότι έχει βρεθεί ο ανάδοχος και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί το έργο.

Επίσης ο δήμαρχος μίλησε κάποιους που χρησιμοποιούν το όνομα του Αστέρα Τρίπολης για να κάνουν σπέκουλα, όπως είπε, εις βάρος του Δήμου.

Αναλυτικά είπε:

"Ο Αστέρας Τρίπολης δεν ανήκει σε κανέναν πέρα από τους ιδιοκτήτες του. Ο Αστέρας είναι της Τρίπολης, της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου.  Να είναι καλά οι ιδιοκτήτες της ομάδα που κάνουν σοβαρό έργο και στην ομάδα και στην πόλη. Όσοι όμως δουλεύουν μέσα στον Αστέρα και παριστάνουν τους διευθυντές και τους υπεύθυνους επικοινωνίας, μιλούν εξ ονόματος της ομάδας και καταφεύγουν σε σπέκουλα εις βάρος του Δήμου, καλά θα κάνουν να κλείσουν το στόμα τους! Γιατί είναι κρατικοδίαιτοι. Δεν τους πέφτει λόγος»


10 Σχόλια

Κύριε Τσαμούλο αντί να ενδιαφέρεσαι και να κόπτεσαι τόσο πολύ για το Αστέρα μήπως να πέρναγες μια βόλτα από τα σχολεία της πόλης μας και από τα σοκάκια στο ΣΕΧΙ να δεις που περπατάμε;Η κοροιδία πάει σύννεφο από όλους σας.Θα το ξεπλύνουμε στις εκλογές.Κάνε μια βόλτα στο ΣΕΧΙ και μετά τα λέμε.Άφησε τον Αστέρα από εκεί δεν παίρνεις ψηφαλάκια.

Ας σταματήσει πια η καραμέλα με τους μεγαλοϊδιοκτήτες που προσφέρουν πολλά στην πόλη και στην τοπική οικονομία, γιατί έχει γίνει κουραστική. ΟΚ, δίνουν δουλειά σε κάποιο κόσμο (το μισθό που παίρνουν να μας πείτε εσείς που τους έχετε θεοποιήσει), αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα τους κάνουμε και άγιους! Έλεος πια! Το γλύψιμο έχει και ταβάνι! Ας κοιτάξουν πρώτα οι κ. επενδυτές να βάλουν 'κανα στέγαστρο στο γήπεδο, που ο κοσμάκης που πληρώνει εισιτήρια και κάρτες διαρκείας τρώει τη βροχή και το κρύο με τη σέσουλα και όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση...

Έχει δίκο ρε η δημαρχάρα των Βαλκανίων! Έμαθε καινούργια λεξούλα! Τη σπέκουλα! Ποια σπέκουλα ρε πουθενά δήμαρχε, ποιος ασχολείται με έναν δήμο που η δημοτική σου αρχή τον έχει καταντήσει ένα απέραντο μπ####λο; Οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι σου φταίνε κι όχι ο Καϋμενάκης που στα χώνει στα ίσα; Αλλά εκεί κοκοκό και η γλώσσα τσαρούχι από το γλύψιμο! Σοβαρό το έργο των επενδυτών στην πόλη! Ου να μου χαθείτε! Έφτασαν όμως οι εκλογές και θα εξαφανιστείτε από την πόλη με το μαύρο που θα φάτε τσοπαναραίοι...

Είσαι επικίνδυνα άσχετος και κολλημένος μ αυτά που λες... Σκέψου πόσες ομάδες και πόσος κόσμος έρχεται να δει και αλλε ;ομάδες πόσα ξενοδοχεία και μαγαζιά ζου... Μπουτίκ εργαζόμενοι τόσα σπίτια ενοικιαζομενα μαγαζιά που πάνε οι παίκτες κλπα... Η απλά δεν γουστάρεις τον αστέρα η απλά δεν σουβκοβει

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΣΤΕ Τ Ο ΠΑΡΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΙ[ΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ,ΒΟΗΥΑ ΜΕ ΦΤΩΧΕ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΜΙΑΣΩ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ

Και ο Ρόκκας απασχολούσε τόσους εργαζόμενους δεν κάνατε έτσι παλιότερα ρε παληκάρια.

01:09 Ξεκόλα το μυαλό σου και βάλτο λίγο να πάρει στροφές γιατί έχει μαζέψει σκουριά. Ειρωνικό για το δήμαρχο είναι το σχόλιο. Για να στο κάνω και νιανιά: Επειδή δεν έχει τα κότσια να τα χώσει κατάμουτρα στον Καϋμενάκη, τα χώνει στους υπαλλήλους του κι αυτόν τον γλύφει εκθειάζοντας το έργο των επενδυτών. Τα υπόλοιπα (ου να μου χαθείτε κλπ.) είναι για τη δημοτική αρχή ενόψει εκλογών, ρε αστροπελέκι. Ρε τί'σαστε εσείς, κάρβουνο καίτε; Ψηφοφόρος του Παυλή είσαι, ε;

Σας ρωταγε ο Παππους αν θελετε κατι και εσεις προφανως απαντουσατε οχι γιατι την διοδο διαφυγης με κινδυνο αλλαγης εδρας στα ευρωπαικα παιχνιδια σου την εφτιαξε ο Τατουλης Γιαννακη.Αν θελεις να αποκτησεις δημοσιο λογο να αφησεις την ιδιοτητα του Επιχειρηματια και να εκτεθεις στον Κοσμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.