Αστέρας Τρίπολης: Δύσκολη αρχή αλλά το έχει ξανακάνει

Αστέρας Τρίπολης: Δύσκολη αρχή αλλά το έχει ξανακάνει

Αύγουστος 10, 2018 - 19:15
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έμαθε το πρόγραμμα του για την νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του στην Ελλάδα.

Η αρχή είναι δύσκολη με συνεχόμενα ντέρμπι κόντρα στους "μεγάλους" με την πρεμιέρα να γίνεται στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την αρκαδική ομάδα που θα ριχθεί από το ξεκίνημα στα βαθιά.

Το παρελθόν και βέβαια η περυσινή χρονιά έδειξαν πως οι κιτρινομπλέ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα η ομάδα κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου έδειξε χαρακτήρα και τεράστια αποθέματα ψυχής αφού αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για όλους εντός αλλά και εκτός έδρας.

Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης και την νέα σεζόν σε ένα πρόγραμμα όπου θυμίζει πολύ το περυσινό μιας και πάλι τα ντέρμπι είναι μαζεμένα και είναι στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μέχρι και την πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος ακολουθούν τρία φιλικά τεστ (εντός και εκτός με Ατρόμητο και με την Σπάρτη) όπου ο Σάββας Παντελίδης θα έχει την δυνατότητα να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του κάνοντας ουσιαστικά και τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται σε πρόσωπα και σχήματα.

Το πρώτο από τα δύο φιλικά κόντρα στον Ατρόμητο είναι το Σάββατο (11/8, 18:45) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πρώτο τεστ των δύο ομάδων μετά τον αποκλεισμό τους από την συνέχεια των προκριματικών του Europa League.

Τα φιλικά αναμένεται να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για συμπεράσματα στα χέρια του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του με τον Αστέρα Τρίπολης παράλληλα με την προετοιμασία να αρχίζει να σκέφτεται και τον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ρε ότι και να γράφετε ο κόσμος δεν κοροιδεύεται.Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

20:56 Μην το λες πολλές φορές όμως, γιατί στο τέλος μπορεί να το συνηθίσεις και να σ' αρέσει

Αν το πιστεψουν μπορουν και το διπλο.Τωρα τι γραφει ο καθε γαυροραχουλας εδω μεσα ουτε που με ενδιαφερει .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.