Στο γραφείο τύπου του Αστέρα ο Θοδωρής Τσούτσος

Στο γραφείο τύπου του Αστέρα ο Θοδωρής Τσούτσος

Αύγουστος 10, 2018 - 12:03
4 σχόλια

Ο Θοδωρής Τσούτσος γίνεται νέο μέλος στο γραφείο τύπου του Αστέρα Τρίπολης με τον έμπειρο δημοσιογράφο μέσω facebook να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ευχαριστώντας την αρκαδική ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θοδωρής Τσούτσος

Η σημερινή ημέρα είναι ίσως η πιο σημαδιακή στην επαγγελματική μου διαδρομή. Για πρώτη φορά μία ομάδα, η πιο όμορφη έννοια στον αθλητισμό, με βάζει στην οικογένειά της. Πλαισιώνοντας το Γραφείο Τύπου του Αστέρα Τρίπολης, νιώθω όχι μόνο μεγάλη χαρά και τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που με επέλεξαν. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με συνέπεια, γνωρίζοντας ότι βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που καθημερινά προοδεύει και μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

OK, καλά να είναι στην υγεία του το παλικάρι, γιατί θέλει γερό στομάχι αυτή η θέση. Γιατί όμως να πρέπει να μας ενδιαφέρει ως είδηση; Είδηση θα ήταν, ας πούμε, αν στο γραφείο τύπου του Αστέρα πήγαινε ο Μητροπολίτης

Η πόλη από ότι φαίνεται γυρίζει την πλάτη στον Αστέρα.Απόδειξη ότι ούτε προχτές δεν μπόρεσαν να γεμίσουν το γήπεδο.Τυχαίο;Εμείς από την πλευράμας θα ασκούμε πάντα αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική για τα καλώς και κακώς κείμενα.Θα είμαστε εδώ.

Παύλε το εμείς δεν είναι πληθικό είναι και γράφεται για λόγους μετριοφροσύνης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.