Και ο Κουφοντίνας... θα κάνει το αγροτικό του!

Και ο Κουφοντίνας... θα κάνει το αγροτικό του!

Αύγουστος 03, 2018 - 20:01
18 σχόλια

Α, ρε άτιμε ντουνιά! Χρωστάς 500 ευρώ στην Εφορία; Στην μπουζού. Χρωστάς στο ΟΑΕΕ και σε τσιμπάει η Τροχαία για μη χρήση ζώνης; Στην μπουζού.

Ή μήπως αυτά τα μέτρα τα ανακάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα σας γελάσω.

Διότι αν όντως τα ανακάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και αν ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, σύμφωνα με το αγαπημένο μότο του Αλέξη, να τον ευχαριστήσουμε.

Αλλά δεν ξέρουμε αν έχει ξαναγίνει καταδικασθείς 13 φορές ισόβια πρωτοδίκως και 11 φορές ισόβια μετά την έφεση να πηγαίνει σε αγροτική -ανοικτή- φυλακή.

Σήμερα μάθαμε ότι ο Δούκας της «17 Νοέμβρη», ο Αρχιεκτελεστής, ο Πιστολέρο της τρομοκρατικής οργάνωσης Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές στον Βόλο.

Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών, που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μελισσοκόμος ο Κουφοντίνας, πάει στο φυσικό του περιβάλλον.

Και οι δολοφονημένοι από τα χέρια του στο φυσικό τους περιβάλλον είναι.

Είναι δίκαιο και γίνεται πράξη.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω, παρά να θυμίσω ότι μεταξύ άλλων, κατηγορήθηκε για τις εξής δολοφονίες:

  • 21 Φεβρουαρίου 1985: Νίκος Μομφεράτος, εκδότης της Απογευματινής
  • 21 Φεβρουαρίου 1985: Παναγιώτης Ρουσέτης, οδηγός του Νίκου Μομφεράτου
  • 8 Απριλίου 1986: Δημήτρης Αγγελόπουλος, βιομήχανος, πρόεδρος της Χαλυβουργικής
  • 1η Μαρτίου 1988: Αλ. Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, επιχειρηματίας
  • 28 Ιουνίου 1988: Ουίλιαμ Νορντίν, πλοίαρχος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και Ακόλουθος Αμύνης της αμερικανικής πρεσβείας
  • 26 Σεπτεμβρίου 1989: Παύλος Μπακογιάννης, βουλευτής της ΝΔ
  • 12 Μαρτίου του 1991: Ρόναλντ Στιούαρτ, λοχίας της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας
  • 7 Οκτωβρίου 1991: Τσετίν Γιοργκού, Τούρκος διπλωμάτης
  • 14 Ιουλίου 1992: Αθανάσιος Αξαρλιάν, φοιτητής (κατά την απόπειρα δολοφονίας του τότε υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Παλαιοκρασσά)
  • 24 Ιανουαρίου 1994: Μιχάλης Βρανόπουλος, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη
  • 4 Ιουλίου 1994: Ομέρ Σιπαχίογλου, Τούρκος διπλωμάτης
  • 28 Μαΐου του 1997: Κώστας Περατικός, εφοπλιστής
  • 8 Ιουνίου 2000: Στίβεν Σόντερς, ταξίαρχος και στρατιωτικός ακόλουθος της βρετανικής πρεσβείας.

Εκτός από καλή σοδειά στον Δημήτρη και στα μελίσσια του, να ευχηθούμε και καλά κρασά στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

 

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

1) Για χρεη στο δημόσιο, γίνεται ποινικό αν χρωστάς πάνω από 50.000€ (αν θυμάμαι σωστά). Το μέτρο αυτό το εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν αμέσως με το που πρωτοέγινε κυβέρνηση. Προηγουμένως, οι κυβερνήσεις των ηλιθίων είχαν μετατρέψει σε ποινικό αδίκημα χρέη στο δημόσιο με πολύ μικρότερο όριο (μπορεί και κάτω των 10.000). Εκεί ήταν γεμάτα τα πινάκια των δικαστηρίων ΜΟΝΟ με αυτές τις ηλίθιες υποθέσεις, που ήταν στυγνός εκβιασμός προς τους πολίτες από το κράτος. 2) Τι σχέση έχει ο ΟΑΕΕ (πλέον ΕΦΚΑ) με την ζώνη; Για ζώνη πλέον σου αφαιρείται το δίπλωμα. Ποτέ δεν έμπαινες στην "μπουζού".

3) τι σε πειράζει που αυτός εκτίει την ποινή του; Η ποινή του είναι ισόβια στέρηση της ελευθερίας. Αν το θεωρείς ασήμαντο πράγμα, μπες και πάρε την θέση του. Από την στιγμή που ως κοινωνία αποφασίσαμε ότι καταργούμε την θανατική ποινή, αυτό που έμεινε είναι η στερητική της ελευθερίας ποινή. Αυτό σημαίνει ότι είτε 1 σκοτώσεις είτε 1000 η μοναδική ποινή που μπορεί να σου επιβληθεί είναι η στέρηση της ελευθερίας σου ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Δεν νοείται κακομεταχείριση του κρατουμένου όσο και να θέλει το σαδιστικό μυαλό σου για το συγκεκριμένο άτομο.

Γεια σου ρε Σωκράτη, αλάνι !!!!! Πήρες την πάσα από τον Κυριάκο και κατευθείαν γκολ. Άντε το έβγαλες πάλι το μεροκάματο !!!!!!!

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο "Σωκράτης" πληρώνεται με τη λέξη και έχει καταγγελθεί πολλάκις, (τα σχόλια παραμένουν). Πρόκειται για την στήλη όνειδος του portal. Eδώ όμως βρίσκει το φουσκί που χρειάζεται να ξεπεταχτεί (21.48-50)και το συριζαίικο μυαλό!

Υπάρχουν βλήματα που υποστηρίζουν ένα σαδιστικό κάθαρμα που σκότωσε τόσους ανθρώπους. Μεταξύ αυτών και ένα φουκαρά φοιτητή, παιδάκι, τον Αξαρλιάν. Σε ένα τέτοιο αμετανόητο κάθαρμα δεν αξίζουν ούτε άδειες, ούτε αγροτικές φυλακές. Σαδισμό είχε και έχει ο εκτελεστής κάθαρμα, όχι οι πολίτες που υποστηρίζουν τα αυτονόητα. Αυτός που υποστηρίζει ένα τέτοιο κάθαρμα και μας μιλάει και για σαδισμό είναι απλά ακρό-αριστερό βλήμα.

10:20 δεν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ποινικού δικαίου και του σκοπού του. Δεν ζούμε στην εποχή των σπηλαίων. Έχουμε αποφασίσει συλλογικά ως κοινωνία ότι δεν ανεχόμαστε την τιμωρία-βασανιστήριο. Αυτό ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ή ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Οπότε η μεταχείριση του **κρατουμένου** ΜΕΤΑ την καταδίκη του δεν μπορεί να εξαρτάται από εκδικητικούς σκοπούς. Και αυτά τα υποστηρίζω για κάθε είδους εγκληματία. Αφού όπως είπα η θανατική ποινή δεν επιτρέπεται, το δίκαιο δεν προβλέπει κακομεταχείριση τους λόγω της βαρύτητας των αδικημάτων τους. Το να υποστηρίζεις την άνιση μεταχείριση τους είναι βαθιά αντιδημοκρατικό.

Ανώνυμε 15:55 δεν τον ξέρεις; ο Παύλος εκμεταλλεύεται τα πάντα για να δυσφημίσει την κυβέρνηση, το μόνο που δεν τον απασχολεί είναι οι αρχές Δικαίου. Αν οι ανάγκες της κομματικής προπαγάνδας απαιτούν καταστάσεις της εποχής των σπηλαίων, καλώς να 'ρθουν.

@15:55 - Ανέφερα πουθενά για κακομεταχείριση; Όχι. Μίλησα για εκδίκηση; Όχι. Αριστερή προπαγάνδα της πλάκας αυτά που γράφεις. Εδώ δεν έχουμε ούτε κακομεταχείριση, ούτε εκδίκηση. Έχουμε ΕΥΝΟΪΚΗ μεταχείριση σε δολοφόνο κατά συρροή. Ευνοϊκή μεταχείριση σε ένα σαδιστικό κάθαρμα. Εκτέλεση της ποινής του όπως προβλέπεται σε ένα αμετανόητο δολοφόνο, αυτό ζητάω. Όχι αγροτικές φυλακές και άδειες σε τέτοια καθάρματα. Τα αξίζουν άλλοι κατάδικοι αυτά τα προνόμια, όχι αυτός.

@18:12 - Με ποια κυβέρνηση να ασχοληθώ; Με τον Αλέκση, τον Καμμένο και τον Πολάκη; Αυτοί δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους στις εκλογές. Ο θίασος ξεφτιλίστηκε μόνος του, δεν χρειάζεται δυσφήμηση από κανένα. Τα 90 θύματα θα τους ακολουθούν πάντα. Στην εποχή των σπηλαίων μας έφεραν οι ανίκανοι. Που κάηκαν 90 συμπολίτες μας και αυτοί μιλάνε για τα ...οικόπεδα και ότι πνίγηκαν μόνο 5-6...Που είχαν καεί οι συμπολίτες μας και αυτοί σε ζωντανή μετάδοση έκαναν τους χαζούς;;; Για αυτούς μιλάς; Για αυτή την "τραγωδία" που μας κυβερνάει; Έχεις το θράσος;

@23:53 (είμαι ο 15:55) δεν είναι ευνοϊκή μεταχείριση όταν πληροίς τις προϋποθέσεις που ο νόμος έχει θέσει για κάτι και το ζητάς/παίρνεις βάσει αυτών.

Εχουμε και τον ψεκασμενο υπουργο Αμυνας που εδωσε στην βουλη ψευτικα στοιχεια για τα εναερια πυροσβεστικα μεσα .Τα μισα απο αυτα ηταν για συντηρηση .Μιλαμε οτι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι !Ας ελπισουμε αυτοι οι 90 συμπολιτες μας να ειναι και οι τελευταίοι που χαθηκαν απο την κρατικη προχειροτητα και ανικανοτητα !

https://www.defence-point.gr/news/pseftika-stichia-iche-dosi-o-ypetha-sti-vouli-gia-ta-pyrosvestika

Εάν ζούσε ο Σωκράτης σήμερα θα είχε τη στοιχειώδη απορία: Για τους 10.000 Έλληνες που αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης- οι 3.000 επιβεβαιωμένοι για οικονομικούς λόγους- ποιος θα πληρώσει; Ποιανού την ελευθερία πρέπει να στερήσουν;

@01:19 - Όλοι οι καταδικασμένοι πολλάκις σε ισόβια παίρνουν 48ωρες άδειες και πάνε και σε αγροτικές φυλακές; Όχι είναι η απάντηση. Κάποιοι πολύ λίγοι από αυτούς το πετυχαίνουν. Αυτοί που έχουν τις άκρες. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΉ ΔΟΛΟΦΟΝΟ? ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΝΤΡΟΠΉ κ. ΚΟΝΤΟΝΗ, ΤΣΙΠΡΑ...

"Φίλε" Παύλο αν η Κυβέρνηση είναι "τραγωδία", τότε έχεις το θάρρος να μου πεις τι έκαναν οι προηγούμενες εδώ και 40 χρόνια? Η αμέσως 2 προηγούμενες μας έβαλαν στα μνημόνια και υπέγραψαν μέχρι και το 2060. Σωστά? Το μόνο που έκανε ο "Αλέξης" ήταν απλά να βάλει υπογραφή εκεί που ακολουθούσαν οι προηγούμενες του Γ.Α.Π και του Αντωνάκη (Μακεδονομάχου). Πιστεύεις εσύ ότι ο σωτήρας φίλος σου "ΚΟΥΛΗΣ" θα κάνει κάτι αλλιώτικο? Αυτός δεν ήταν που λόγω μνημονίου έστελνε χιλιάδες σπίτι τους? Τώρα τι θα αλλάξει? Απάντησε χωρίς κομματική εμπάθεια σε παρακαλώ. ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ είμαι ΟΥΤΕ άλλο Κόμμα, ούτε βρίζω.

@17:14 Κι εσύ τώρα περιμένεις από ένα καραβαμμένο μπλε παπαγαλάκι να απαρνηθεί τη γαλάζια φύση του και τον αποδεδειγμένα πανηλίθιο πρόεδρό του και να σου απαντήσει. Πλανάσαι πλάνην οικτράν, φίλε μου. Εξάλλου είναι γνωστές οι με ακροδεξιά απόχρωση απόψεις του συγκεκριμένου διαταραγμένου ατόμου, όπως άλλωστε και οι απόψεις του (απο)κόμματος που υποστηρίζει, το οποίο προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει να το ψηφίσουμε, με Γεωργιάδη, Βορίδη, Σαμαρά κι άλλα φυντάνια στη σύνθεσή του. Τύφλα νά'χουν ο Μιχαλολιάκος κι ο Κασιδιάρης..

Διάβασα τώρα την ερώτηση του γιου Τεμπονερα: και ο Καλαμπόκας είχε μεταφερθεί στις φυλακές Βόλου, υπήρχε κι εκεί συναλλαγή; γελοίε Παύλο τι λες; θα αρχίσεις να μετράς πόσους σκότωσε ο ένας και πόσους ο άλλος και να λες ότι δεν είναι συγκρισιμες οι δύο περιπτώσεις; ε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.