Καθιστική διαμαρτυρία μεταναστών στην Τρίπολη (vid)

Καθιστική διαμαρτυρία μεταναστών στην Τρίπολη (vid)

Ιούλιος 19, 2018 - 14:37
16 σχόλια

Μια μικρή καθιστική διαμαρτυρία μεταναστών έλαβε χώρα στην Τρίπολη, στην οδό Αλέξανδρου Σούτσου κοντά στον ΟΣΕ, την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

Οι λιγοστοί μετανάστες συμβολικά απέκλεισαν για λίγα λεπτά το ένα ρεύμα κίνησης των οχημάτων. Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, όπως βλέπετε και στο βίντεο.

Η διαμαρτυρία διαλύθηκε γρήγορα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, δεν πληροφορηθήκαμε κάτι σχετικό με τα αιτήματά τους ή το από πού και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Κατά πάσα πιθανότητα, πάντως, δεν πρόκειται για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται με το πρόγραμμα του ΟΗΕ, αλλά μάλλον για άτυπους μετανάστες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καθιστική διαμαρτυρία μεταναστών στην Τρίπολη


16 Σχόλια

Ήδη πήρα ποπ κορν για να αρχισω διαβασμα ρατσιστικων σχολιων που θα ακολουθησουν! Ελάτε παιδιά μπορείτε!

Αρχισαμε

Νομιζω οτι ολοι ειστε υπερβολικοι. Η ενεργεια αυτη δεν ειναι σωστη. Ομως δεν εγινε κατι τραγικο... ανθρωποι ειναι....

Αρχισαν τα όργανα. Εγώ περίμενα να αρχίσουν τα "νταβαντούρια" απτον 1/19 που σταματανε οι καταβολες των ενοικίων και οι διατακτικές.......................

Ειναι προσφυγες-επενδυτες απο Συρια που ειχαν παει να διαμαρτυρηθουν οτι δν βγαινουν με τα προνομια που τους δινουν...ημουν παρων που μιλαγαν οι αστυνομικοι με τον διερμηνεα και τους προσφυγες...μην ακουω δικαιολογιες οτι ηταν τυχαιοι προσφυγες arcadia portal...για να λυθει το προβλημα οποιος επιθυμει ας τους υιοθετησει και να τους χρηματοδοτει...οι υπολοιποι δν θα εχουμε προβλημα

Και που'σαι ακόμη. Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας. Ας τους χαίρονται και ας τους καμαρώνουν αυτοί που τους έφεραν. Εμείς περιμένουμε να έρθουν οι εκλογές.

Να τους πάρεις Γιώργο 15:19 στο σπίτι σου να σε ταίζουν ποπ-κορν στο στόμα από ευγνωμοσύνη.

Επιτέλους μια απόδειξη οτι εξάγουμε τον πολιτισμό μας προς τα έξω! Και καθιστική και πορεία και κατάληψη να κάνουν. Μόνο έτσι καταλαβαινόμαστε άλλωστε σε αυτή την αστεία χώρα.

23:53 Κι αν έρθουν εκλογές τι θα αλλάξει; αφού 2-3 είναι οι πιθανότεροι να βγουν, ο ένας πιο από τον άλλον. Άντε και βγει π.χ. ο Νίκολας. Τι θα κάνει δηλαδή; θα τους εκμοντερνίσει και θα σταματήσουν οι διαμαρτυρίες; Άσε που οι περισσότεροι τωρινοί μόλις καταλάβουν ότι με τον Μήτσο δεν πρόκειται να δουν πάλι ψήφο, θα την κάνουν με ελαφρά και θα κατέβουν με άλλους οπότε πάλι οι ίδιοι θα βγουν στην ουσία.

23:59 Στο ατράνταχτο και μεστό από προτάσεις και λύσεις επιχείρημα και που έθεσες, θα σου αντιπροτείνω να τους πάρεις εσύ στο δικό σου σπίτι. Πώς σου φαίνεται αυτό σαν σοβαρή πρόταση; Σου αρέσει ή μήπως δεν δίνει λύση στο πρόβλημα;

@12:26 Μ' αρέσει που απ' όλους όσοι θα κατέβουν υποψήφιοι δήμαρχοι στην Τρίπολη, έφερες για παράδειγμα τον πιο καμμένο, που τη δημαρχία θα τη δει μόνο στον ύπνο του και θα εξακολουθήσει να τη βλέπει έτσι για πάααααρα πολλά χρόνια ακόμα. Σκληρή η πραγματικότητα για το "Νικολάκη" αλλά πρέπει επιτέλους να το πάρει απόφαση, για να μην του στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Κρίμα δεν είναι να δώσει ένα σκασμό λεφτά για να βγει τελευταίος και καταϊδρωμένος; Αμαρτία από το Θεό...

Γιωργάκη φιλεύσπλαχνε, πάρε τον κουβά με τα ποπ κορν και τράβα αν έχεις τα κακαλα να κάνεις κι εσύ καθιστική διαμαρτυρία στο Ισλαμαμπάντ ή κάπου αλλού. Ξέρεις τι θα γίνει? Οι μισοί θα τρώνε τα ποπ κορν σου και οι άλλοι μισοί θα σε γ@ μανε δίχως αύριο.

11:01 Εσένα μάλλον σε γ@@@@νε από μικρό πάντως κι έχεις πολλά απωθημένα. Να το κοιτάξεις σύντομα αυτό, γιατί μπορεί να στο γυρίσει σε φούστα κλαρωτή..Αν δεν στο έχει γυρίσει βεβαια, οπότε πάω πάσο..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.