Διπλό «όχι» Αστέρα για Δουβίκα

Διπλό «όχι» Αστέρα για Δουβίκα

Ιούλιος 18, 2018 - 18:15
9 σχόλια

Ένα από σήριαλ του εφετινού καλοκαιριού είναι και η περίπτωση του Τάσου Δουβίκα αναφορικά με το ποιο και που θα είναι το άμεσο ποδοσφαιρικό του μέλλον την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο 18χρονός φορ αποτελεί ένα από τα κορυφαία next bog thing project του Ελληνικού ποδοσφαίρου και  εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην λίστα πολλών ευρωπαικών clubs που έχουν τσεκάρει και τον παρακολουθούν ενώ ο γνωστός ατζέντης του Πίνι Ζάχαβι προσπαθεί για την μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Αστέρας Τρίπολης όμως από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να δώσει όσο και όσο τον Τάσο Δουβίκα έχοντας κοστολογήσει με συγκεκριμένα οικονομικά όρια τον ποδοσφαιριστή ξεκαθαρίζοντας την θέση του προς όλους.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό προ ημερών η Σταντάρ Λιέγης έδινε περίπου 1.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της με τους κιτρινοπλέ να  λένε ευγενικά «όχι» μιας κι αξιώνουν ως μίνιμουμ ποσό για τον νεαρό άσο τα 1.700.000 ευρώ.

Επίσης όπως προκύπτει από δημοσιεύματα το ίδιο ποσό του 1.000.000 ευρώ φαίνεται να πρόσφερε και ομάδα από την Primera Division της Ισπανίας με τον Αστέρα Τρίπολης να δίνει την ίδια απάντηση όπως συνέβη και στην Στάνταρ Λιέγης.

Η βασική προϋπόθεση να αποχωρήσει ο Τάσος Δουβίκας από την αρκαδική ομάδα είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος δείχνοντας τις προθέσεις που έχει.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

δεν τσιμπαει κανενας .γιατι απλα δεν αξιζει, αυτη ειναι η αληθεια, γραψτε οτι θελετε η ποδοσφαιρικη πιατσα γνωριζει παρα πολλα δεν τρωει κουτοχορτο

ο ζαχαβι είναι ασχετος που ασχολείται με τον δουβικα ενώ εσυ εισαι μεγαλη μπαλαδογατα.

Ποσό ηλίθιος πρέπει να είσαι Αρκά Γράψουν στο portal το τοπικό για να τσιμπήσουν ομάδες από την Ευρώπη Αλλά όταν γίνει η μεταγραφή θα κρυφτείς δεν θα σχολιάσεις τότε , όπως όταν έγιναν οι προηγούμενες πωλήσεις από τον Αστέρα μούγκα είχες τότε.

18:50 μην ανησυχείς που δεν μπόρεσα να αποχαιρετήσω εσένα και τους ομοίους σου το μεσημέρι. Θα το κάνω τώρα. Διαβάστε το άρθρο "Ο οδηγός του Conor Macgregor για να μην δίνεις ποτέ δεκάρα" και δείτε καμιά ΦΩΤΟ και VIDEO του ανθρώπου. Πώς σας φαίνεται; Άνθρωποι που τον έχουν δει από κοντά σε incognito επίσκεψη ένα λένε : "Πολύ normal και ευγενικός. Τυπάρας ο άνθρωπος". Και το ξέρετε νομίζω ότι οι Ιρλανδοί είναι λίγο Έλληνες, δηλ. λίγο Αρκάδες. Τώρα ΑΡΚΑ 18:50 και όμοιοι σου THE GAME IS OVER.

8 γκολ και 2 δοκαρια με την εθνικη νεων σε 5 μηνες,ο ΖΑΧΑΒΙ για πρωτη φορα αναλαμβανει ελληνα ποδοσφαιριστη και αυτος είναι του ΑΣΤΕΡΑ,τα βελγικα site γραφουν για τον δουβικα και τον αστερα τριπολης,ολη η ελλαδα μιλαει για τον αστερα και τον 18χρονο σεντερ φορ που εχει,σεντερ φορ ξαναλεω,και εσυ 18:50 κατσε στο καφενειο να λες την εξυπναδα σου

Ψεύτικα αθλητικά ρεπορταζ ο κόσμος καταλαβαίνει γιατί γράφονται.Σιγα μη δώσουν 1.700.000 ευρώ για το Δουβίκα..Ρε δεν πάτε να κάνετε καμιά άλλη δουλεια,που προσπαθείτε να μας ταίσετε κουτόχορτο;Τουλάχιστον κάποιοι από εμάς θα σας τα γράφουμε.Δε θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

ΓΑΛΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ.MERCATO NEWS: TASOS DOUVIKAS!! Le Standard de liège a soumis une offre de 800.000€, par l'entremise de Pini Zahavi, pour Tasos Douvikas attaquant grec de 19 ans évoluant à l'Astra Tripolis! Il est considéré comme une très grande promesse en Grèce. Le club grec à refusé et demande 2M€

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.