Με υπογραφή Τατούλη ένα σημαντικό έργο ύδρευσης στον Δήμο Τρίπολης

Με υπογραφή Τατούλη ένα σημαντικό έργο ύδρευσης στον Δήμο Τρίπολης

Ιούλιος 13, 2018 - 18:32
3 σχόλια

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 και στον άξονα προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον» δύο σημαντικά έργα ύδρευσης. 

Πρόκειται για το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Δ.Κ. Κιάτου και Παραλιακής Ζώνης» στο Δήμο Σικυωνίων και το έργο «Αντικατάσταση δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης του συνδέσμου υδατικών έργων Μεθυδρίου των Τ.Κ. Βλαχέρνας, Δάρα, Λίμνης, Ορχομενού, Παλαιόπυργου, Παναγίτσας, Χωτούσας της Δ.Ε. Λεβιδίου» στο Δήμο Τρίπολης.


3 Σχόλια

Ο αχαριστος ειναι οπως τον τυφλο οτι και να γινει αυτος δεν βλεπει τιποτα Γιατι τοση αχαριστια στο προσωπο ενος τιμιου πολιτικου.Μακαρι να υπηρχαν και αλλοι πολιτικοι στη χωρα μας με το ηθος και τις αξιες του κ Τατουλη!!

Ενω γενικοτερα συμφωνω με το σχολιο σας, τις υποσχεσεις αυτες τις ακουμε απο τη δεκαετια του '80. Περισυ το καλοκαιρι ημασταν χωρις νερο 5 ημερες ... εν ετει 2017. Εχουμε εξαντηληση καθε περιθωριο καλης πιστης και υπομονης...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.