Δήμος Τρίπολης: Άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος ο Κουτσογιάννης

Δήμος Τρίπολης: Άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος ο Κουτσογιάννης

Ιούλιος 17, 2018 - 14:32
6 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής με απόφασή του ορίζει ως άμισθο εντεταλμένο σύμβουλο τον Δημοτικό Σύμβουλο Ελευθέριο  Κουτσογιάννη.

Με θέματα:

-εκτέλεσης τεχνικών έργων και μελετών

-συγκοινωνιών και κυκλοφορίας

-εγκαταστάσεων και αδειών μεταφορών

Επίσης του αναθέτει την υπογραφή των σχετικών εγγράφων πλην αυτών που έχουν διατηρήσει και αυτών που έχουν παραχωρήσει στον Γενικό Γραμματέα και στους Προϊσταμένους των αντίστοιχων Υπηρεσιών.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την παραίτηση της Αναστασίας Δάλκου από το ΔΣ Τρίπολης, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους προσωπικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

που πας και μπλεχεις ρε χριστιανε,κατσε στα αυγα σου 9 μηνες εμειναν για αυτη την λελαπα!

20:36 Τί να πει ο Σωτηρόπουλος; Κάνει αυτό που ξέρει να κάνει με μεγάλη επιτυχία αυτά τα 4 χρόνια (όπως και η πλειοψηφία των συμβούλων του Φον Παυλή Μυγχάουζεν). Μούγκα στη στρούγκα...Α, καμια φορά μπορεί και να ανοίξει το στόμα του. Για να χασμουρηθεί...

Τελικά δεν θα το φορέσει το κουστούμι του αντιδημάρχου ο Δήμος επι διοίκησης Παυλή.

Ως σύμβουλος συγκοινωνιών και κυκλοφορίας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να κλείσει τα άχρηστα φανάρια που γέμισε την πόλη ο προηγούμενος δήμαρχος (Αγ. Κωνσταντίνου, στρογγυλή πολυκατοικία, Εθνικό Στάδιο) ώστε να μην καθόμαστε να περιμένουμε τον κανένα να περάσει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.