Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονος στον Άγιο Βασίλειο Μαντινείας

Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονος στον Άγιο Βασίλειο Μαντινείας

Ιούλιος 14, 2018 - 12:04
10 σχόλια

Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονος στον Άγιο Βασίλειο Μαντινείας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

 

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αγ. Βασιλείου " Ο Αγ. Βασίλειος " σας καλεί να βρεθείτε και να διασκεδάσετε με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο.

 


10 Σχόλια

Κονιτοπουλος; αυτα τα ειναι για αλλες περιοχες. Τα γλεντια στα χωρια της περιοχη μας ηταν ανεκαθεν με δημοτικα και κλαρινα.

Μετα τα λειζερ, τα φωτορυθμικα και τα καγκουροκατσικα να χορευουν σε χωριο πριν λιγες ημερες λες και ειναι κλαμπ στην Μυκονο, τωρα νησιωτικα, σιγα σιγα πανε τα εθιμα που ξεραμε στα χωρια στην ευρυτερη περιοχη της Τριπολης.

16:39 Επιτέλους να ακούσουμε και κάτι άλλο εκτός από κλαρίνα, κλαρίνα, κλαρίνα. Εσύ ποια έθιμα ήξερες ακριβώς στα χωριά; Λέει πουθενά ότι στα πανηγύρια πρέπει ντε και καλά να μας ζαλίζουν τα αυτιά τα κλαρίνα μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο; Υπάρχει κι άλλου είδους μουσική ρε ταγάριιιιιιιιι! Τα κλαρίνα τράβα κι άκου τα στους γάμους και τα βαφτίσια!

Τα ίδια ισχύουν και για τα αρχιτροκάνια 16:23 & 16:29, αν φυσικά δεν είσαι ο ίδιος που γράφει τα σχόλια. Αφιερωμένο για πάρτη σας: Μπρρρρρρρρρρρ κιτς κιτς σαλάγατα! Μπεεεεεεεεεεε

Καθε μερος και στιγμη εχει τη δικη της μουσικη.Αν πας σε κλαμπ δεν κολλαει να βαλουν ρεμπετικα, αν πας σε νησι δεν θα βαλουν κλαρινα αλλα νησιωτικα.Στην περιοχη μας στα χωρια παντα κλαρινα εβαζαν και αναβε το κεφι. Υ.Γ 1) Εγω ακουω μονο 80's ξενα και ελληνικα Υ.Γ 2) Ταγαρι; φαινεται το επιπεδο σου

23.06 Εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος μουσικος ο Κονιτοπουλος, ουτε εβρισα, εσυ αρχισες τα ταγαρι και τα μπεεεεεε και δειχνεις το επιπεδο σου.Καθε μερος και στιγμη εχει τη μουσικη του, αν πας σε κλαμπ δεν κολλαει να βαλουν ρεμπετικα, αν πας σε γλεντι σε νησι δεν θα βαλουν κλαρινα αλλα νησιωτικα, ετσι και στα τοπικα χωρια μας το γλεντι ανεκαθεν ανεβαινε με τα κλαρινα. Υ.Γ. Δεν ακουω κλαρινα, μονο 80's ελληνικα και ξενα.

Τοσα χρονια πρωτη φορα μου απανταει προβατο, δεν μου λες που το εχω απορια το μπεεεεε τι σημαινει εσυ που ξερεις που ειναι η μητρικη σου γλωσσα.

δικιο εχει ο φιλος που λεει για τα τοπικα παραδοσιακα πανηγυρια και τη μουσικη τους, ελεος πια δεν μπορει να γραψει ενας το σχολιο του να πει την γνωμη του και αμεσως αρχιζεται τις ειρωνιες και τις βρισιες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.