Έκλεισε το φαρμακείο στη Δημητσάνα - Πρόβλημα σε χωριά της Γορτυνίας

Έκλεισε το φαρμακείο στη Δημητσάνα - Πρόβλημα σε χωριά της Γορτυνίας

Ιούλιος 13, 2018 - 21:20
5 σχόλια

Έκλεισε το φαρμακείο της Δημητσάνας, δημιουργώντας ένα μεγάλο πρόβλημα στην πρωτεύουσα της Γορτυνίας αλλά και στα γύρω χωριά.

Όπως γράφει ο Νίκος Φίλης, το φαρμακείο εξυπηρετούσε αρκετά χωριά της Γορτυνίας.

Αναλυτικά γράφει:

"Η είδηση μας έρχεται από την Ζάτουνα. Το φαρμακείο της Δημητσάνας ΕΚΛΕΙΣΕ !!! Και μάλιστα ντάλα καλοκαίρι, όπου κατά δεκάδες αυξάνουν οι κάτοικοι σ΄όλα τα χωριά μας, λόγω καλοκαιριού.

Ιδιαίτερα από συνταξιούχους και οικογένειες από μικρά παιδιά. Το φαρμακείο εξυπηρετούσε πολλές δεκάδες χωριά, ιδιαίτερα μάλιστα όταν οι έχοντας ανάγκη επισκέπτονταν πρώτα το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας.

Τώρα θα πρέπει όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας, για ένα απλό παυσίπονο, ή κάποιο αντίδοτο για κάποιο τσίμπημα ή δάγκωμα κ.λ.π. ή για τα κανονικά τους με συνταγή φάρμακα να ανατρέξουν σε άλλο φαρμακείο της ευρύτερης περιοχής, όπως Βυτίνα, Λεβίδι, Τρίπολη... ΤΕΡΑΣΤΙΟ είναι το πρόβλημα, με αλυσιδωτές αντιδράσεις για τα χωριά μας!

Η είδηση ξεπέρασε τον περίγυρο των καφενείων της Δημητσάνας και, έχει φτάσει σ' όλα τα χωριά μας...."

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Καλά και τώρα πως θα εξυπηρετούνται τα χωρία της Γορτυνίας; Για πιο λόγο η πολιτεία αφήνει τόσα χωριά χωρίς φαρμακείο;

Γνωρίζουμε πως το φαρμακείο ''υπολειτουργούσε'' ! Γι τούτο, οι κάτοικοι των γύρω χωριών στράφηκαν προς άλλα φαρμακεία για την εξυπηρέτησή τους. Και αυτό θα συμβαίνει μέχρι κάποιος επιχειτηματίας να θελήσει να ανοίξει νέο φαρμακείο. Αγκαλιάσαμε το φαρμακείο που άνοιξε μετά την παραίτηση του κου Μιχάλη, όμως ο νέος φαρμακοποιό δεν ανταποκρίθηκε δυστυχώς στις απαιτήσεις των κατοίκων. Τώρα...τα περί κράτους και ευθυνών , αφήστε τα !

Καλύτερα που έκλεισε δεν είχαμε καθόλου εξυπηρέτηση και σωστούς τρόπους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.