Στην Καβάλα ο Προδρόμου

Στην Καβάλα ο Προδρόμου

Ιούλιος 12, 2018 - 18:23
1 σχόλια

Στην Καβάλα θα συνεχίσει την καριέρα του την νέα αγωνιστική χρονιά ο πρώην αρχηγός του Αρκαδικού Γιάννης Προδρόμου με την Μακεδονική ομάδα με ανακοίνωση της να γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μία ακόμη σημαντική μεταγραφή που είναι και η πέμπτη κατά σειρά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την απόκτηση του έμπειρου φοργουορντ Γιάννη Προδρόμου.

Ο Γιάννης Προδρόμου έρχεται να προσθέσει την πλούσια εμπειρία του από την Α2 Εθνική Κατηγορία, στο ταλέντο και την ορμή που ήδη υπάρχει στη Ομάδα! 

Ο Σύλλογος καλωσορίζει τον Γιάννη Προδρόμου, που εκτός από καλός καλαθοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και του εύχεται Υγεία και Πολλές Επιτυχίες!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γιαννης Προδρόμου
Hμ. Γεν.: 26/2/1987
Τοπ. Γεν.: Βέροια
Θέση: Φόργουορντ
Ύψος: 1,96
Προηγούμενες Ομάδες: που αγωνίστηκε:
Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ και την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αρκαδικό”.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.