«Σαφάρι» ελέγχων έκανε η Εφορία στο Παράλιο Άστρος

«Σαφάρι» ελέγχων έκανε η Εφορία στο Παράλιο Άστρος

Ιούλιος 09, 2018 - 19:24
12 σχόλια

Κατακαλόκαιρο και οι τουριστικές επιχειρήσεις στα παραλιακά μέρη δουλεύουν στο φουλ. Όπως κάθε χρόνο, από τις αρχές Ιουλίου και για ολόκληρη την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν, εντείνονται οι έλεγχοι της Εφορίας, η οποία εξαπολύει «σαφάρι» στα μέρη με μεγάλη επισκεψιμότητα, προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούν οι καταστηματάρχες τον Νόμο, δηλαδή αν εκδίδουν αποδείξεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και αν έχουν όλες τις οικονομικές τους υποθέσεις τακτοποιημένες.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σειρά είχε το Παράλιο Άστρος, το οποίο «βούλιαξε» από κόσμο, καθώς ύστερα από πολύ καιρό, η θερμοκρασία είχε σκαρφαλώσει σε υψηλά επίπεδα, σπρώχνοντας τους κατοίκους των κοντινών πόλεων στις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας για να αναζητήσουν δροσιά, ενώ έχουν αρχίσει να καταφθάνουν τα μεγάλα κύματα των τουριστών που αναμένονται εφέτος να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία στην Ελλάδα γενικότερα.

Έτσι, οι καταστηματάρχες εκτός από πολλή δουλειά, είχαν να αντιμετωπίσουν και τη βάσανο του φορολογικού ελέγχου. Όπως ανέφεραν, φροντίζουν να είναι πάντοτε τυπικοί με τις υποχρεώσεις τους.

Οπωσδήποτε ο καιρός δεν βοήθησε ώστε να δουν οι επιχειρηματίες της περιοχής τον τζίρο τους να ανεβαίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και γι' αυτό οι περισσότεροι νιώθουν κάποια πικρία. Ωστόσο, το καλοκαίρι μπαίνει στη «φουλ σεζόν» και η Βόρεια Κυνουρία γενικότερα αναμένεται να γεμίσει επισκέπτες.

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)


12 Σχόλια

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Η φράση είναι πασίγνωστη και χρησιμοποιείται ευρέως, ιδιαίτερα σε πολιτικές τηλεοπτικές συζητήσεις. Αφιερωμένο .

Πες του Καίσαρα που θεοποιήθηκε το 42 π.Χ. ως Divus Iulius (στις 12 Ιουλίου έχει και τη γιορτή του) να σε κάνει βοηθό του στις κρίσεις γυναικών. Ο χριστιανικός Θεός δεν σε έχει ανάγκη, μπορεί από μόνος του (από αποδέκτη της αφιέρωσης).

Αν θες ή αν μπορείς ξανά πες το, και όταν τυχόν σου συμβεί η ατυχία να πάθεις σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γιατροί θα σου λένε να έχεις στο μυαλό σου σαν ενδεχόμενο το φτυάρισμα.

Ναι ξέρω ότι μέσα στα πολιτικά γραφεία υπάρχουν μπούφοι της επικοινωνίας, οι οποίοι για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να αντιπαρατεθούν σε κάποιον πολίτη με επιχειρήματα, πάνε κλαίγοντας στα αφεντικά τους και τους λένε ότι υπάρχουν πράκτορες του διαδικτύου που τους πολεμάνε. Τώρα κάνε το χα χα χα , αχ αχ αχ και το ποποπο ή ΠΟΠΟΠΟ ΟΠ ΟΠ ΟΠ και άντε για χοροπήδημα.

15.22 μεσα επεσες,ρε βουλωμενο γραμμα διαβαζεις,τι αστροπελεκι εισαι

Αστροπελέκι με τη slang έννοια 18:43 πες πρώτα το 22:59, μετά τον εαυτό σου και μετά οποιοδήποτε άλλο.

21.25 εσυ παιδι μου πρεπει να εισαι διανοουμενος,κατι ξεχωριστο και οχι συνηθισμενο τελος παντων,πρεπει να ξεχωριζεις μεσα στο πληθος,τα καταλαβαινεις ολα,βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ,τι αλλο τελος παντων ,εχεις μια ιδιαιτερη θεση στα εξαπτερυγα-αστροπελεκια κριμα που δεν ειμαστε γνωστοι,εχω αναγκη απο γελιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.